Dream 15 skaffar en reservposter

Dream 15 har förvisso redan släppt en poster inför deras kommande gala den 10 juli. Men det skadar ju inte att släppa en till. Nu får istället Shinya Aoki och Tatsuya Kawajiri spela huvudrollen istället för en massa japanska tecken. Och det ser ut som att det är en liten mer red vs blue-stämning på postern.

Jag fullkomligt älskar dessa Dream-posters som känns lite mer som konstverk när UFCs snarare känns som reklam för ett monstertruck-event. Även om de får fram poängen, så är de inte alldeles för roliga att titta på. Men det är förstås kulturskillnaderna som allt handlar om.

Dream 15 innebär att deras lätta tungviktsturnering drar igång. Det hela skulle skett på Dream 14, men blev flyttat av någon spännande anledning. Hur matchkortet kommer bli är också alltid svårt att få ur japanerna, men det är några deltagare som är redo att gå match. Förutom Aoki och Kawajiri så är även Gegard Mousasi, Alistair Overeem, Katsunori Kikuno och Melvin Manhoef inplanerade på galan, men ännu utan motståndare.

Kategorier
Dream
5 Kommentarer

Svara