Dream förväntas hålla i fem galor under 2013

Dream är tillbaka och kommer hålla sin årliga nyårsgala den 31 december. Dream 18 har de döpts till och kommer definitivt att innehålla bland annat Tatsuya Kawajiri, Satoru Kitaoka och Hiroyuki Takaya men även andra kommer att kiva in i ringen på nyår, rapporterar Asian MMA.

Allt detta har blivit möjligt på grund av att flera investerare har klivit in för att hjälpa Dream finansiellt, varav en av de största är kickboxningsorganisationen Glory. Deras planer är att hålla kickboxningen under märket Glory och MMA under märket Dream. Detta i sin tur innebär att de under 2013 kommer att hålla fem Glory-galor med kickboxning, och fem Dream-galor med MMA.

Utöver allt det här så har de talat om en eventuell deal med One FC som även har samarbete med stora delar av den asiatiska MMA-scenen. Om den skulle gå igenom så finns det förstås möjlighet att få se fighters så som Shinya Aoki och Bibiano Fernandes under Dreams banner.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Dream

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Joel M Lindmark
    30 October 2012 at 08:38

    Låter mycket lovande får mig att tänka tillbaka på alla bakissöndagar man satt och dega framför DREAM.

  • Svara