Dream har fortfarande inte betalat Bibiano Fernandez efter 5 månader


“Vad tror ni man kan få för den här på blocket?”

Drygt 5 månader har gått sedan Dream 13 där Bibiano Fernandez mötte Joachim Hansen och tog hem fjäderviktstiteln på ett delat domslut. Så långt är allt frid och fröjd, Fernandez fick det efterlängtade bältet runt midjan och gick hem lycklig. Efter det däremot har inte mycket mer hänt. Inga pengar har ramlat in på kontot och Fernandez är förstås rätt så irriterad över detta.

Nu ville Dream boka in honom på en ny match, trots att de inte betalat honom för den förra:

“Dream called me two days ago to offer me a fight on September 21, but I said I won’t fight until they pay me for my last fight. I have family, I have a wife and I can’t work without getting paid. I’ll only fight again when they pay me for my last fight.”

Det är tråkigt när organisationer inte klarar av att sköta sina finanser ordentligt. Och det är händelser som det här som hjälper dom att gräva sina egna gravar. Problemet är att det här inte är den första gången detta sker heller. För ett år sedan berättades det om att Nick Diaz inte hade fått betalt för en match som gått i maj. Han fick dock till slut pengarna när han accepterade att gå en ny match i organisationen.

Men inte ska man väl behöva acceptera en till match för att kunna få betalt för en tidigare match man redan gått?

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
DreamLöner

All in

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...