Overeem säger att Cro Cop fejkade

crocop_vs_overeem.jpg

Efter det som hände i Dream 6 mellan Alistair Overeem och Mirko “Cro Cop” Filipovic så lyckades tidningen Fighters Only hugga tag i Overeem och hålla en intervju.

“Ikväll spöade jag skiten ur honom, jag förstörde honom,” säger Overeem. “Det första knäet träffade skrevet, men det andra gjorde inte det. Cro Cop ville helt enkelt inte fightas mer. Jag tror han underskattade mig, men om han vill mötas igen, så möter jag honom igen. Jag skulle vilja avsluta honom.”

Det var ingen snack om saken, Overeem dominerade Cro Cop under matchens gång. Men Cro Cop var inte den som riktigt ser det på det sättet som Overeem gör.

“Alistair var i ledningen på poäng, men det var en 15 minuters match och jag visste att min tid skulle komma,” säger Cro Cop. Han ville fortsätta att gå matchen men det var ringdoktorn som hade det slutgiltiga ordet och hindrade honom att fortsätta.

“Jag var arg över att det slutade på det sättet, det verkade som han var den dominerande personen. Men jag var inte i trubbel i ens en sekund och jag väntade på mitt tillfälle. Jag förberedde mig väldigt bra eftersom jag trodde matchen skulle pågå ett tag. Jag tror jag skulle knocka honom till slut.”

Cro Cops manager Zvonimir Lučić bekräftar att han ville fortsätta matchen men ringdoktorn hindrade honom som en försiktighetsåtgärd. Han nämnde också att skadan inte är något seriöst. Däremot kände han inte till när en returmatch kommer vara men de vill ha en så snart som möjligt.

Det ser i dagsläget ut som att Dream kommer hålla i en gala i Korea innan nyårseventet, en möjlig returmatch kan ske under den galan.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Dream
3 Kommentarer

Svara