Rykte: Cro Cop vs Hong Man Choi på nyår

cro-cop-choi.gif

Det kom ut en nyhet i måndags förra veckan att Mirko “Cro Cop” Filipovic inte kommer att gå den efterlängtade returmatchen mot Alistair Overeem under nyårsgalan Dynamite!!. Det var då klart att Cro Cop ändå skulle vara inblandad i den galan på något vänster och idag kom ryktet att detta vänster var en match mot Hong Man Choi.

Hong Man Choi är egentligen en jätte, där inte ens Brock Lesnar har en chans. Lesnar kommer in med sina fjuttiga 188cm och 121 kilo medans Choi vandrar omkring på 219cm och 160 kilo. Detta skulle också innebära en del problem för Cro Cop som liten och snärt ramlar in på 188cm och 100kilo.

Fedor Emelianenko gick en match mot Hong Man Choi på förra årets nyhetsgala. Choi förlorade till slut med att matchen gick ner på golvet och Fedor satte ett armlås. Det var dock vid andra försöket och efter det matchen hans ansikte inte det vackraste. Detta var då Chois andra MMA-match.

Det som dock sägs denna gång är att den beryktade matchen ska vara med K1-regler, inte MMA-regler. Detta innebär att ett armlås från Cro Cops sida inte lär bli av, men kommer ansiktet bli lika vackert ommöblerat?

Kategorier
Dream
5 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...