Strikeforce vill slå ihop sina bälten med Dreams

scott_coker_feature
Titta jag kan stå som en fighter, jo Scott heter jag förresten

Ett Strikforce/Dream bälte i varje viktklass är något Scott Coker (aka Strikeforce egna “lilla” Dana White) vill ha. Onsdag (USA-tid) sa Coker detta till pressen. Alliansen mellan Strikeforce och Dream växer och det var redan i augusti det hela officiellt startade, men ska sanningen fram så har faktiskt Strikeforce och Dream delat på en del fighters ett bra tag nu. Det ska ha varit när Fedor blev signad för Strikeforce som Dream och Strikeforce verkligen gjorde alliansen offentlig.

Ett formellt sammarbete som nu alltså mycket väl kan leda till stora titelmatcher. Coker säger sig vara redo för nästa steg nu fullt ut:

Jag tror att en av anledningarna varför vi gjorde en allians är att det gör det möjligt för oss att se de bästa kämparna i Dream slåss mot de bästa i Strikeforce. Att ena titelbältena har jag inget problem med. Som fans och som ett företag vill vi försöka se till att det sker.

Som det ser ut nu är Strikeforce verkligen redo att växa med fighters som Mayhem, Shields, Fedor, Rogers, Josh Thomson, Gilbert Melendez tex. som alla ska slåss inom kort.

Skulle det här bli sanning kommer det vara ett stort steg inom MMA, men är det steget bara bra tycker ni? Själv är jag mest glad för den här grejen, men smått orolig att det kommer skapa ett nytt Pride vs. UFC klimat igen. Som ett fan av MMA vill iaf jag se dom bästa slåss mot dom bästa. UFC tycks inte vara intresserade av något sånt här.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
DreamStrikeforce
6 Kommentarer

Svara