KLART: Tobias Harila möter brasilianare på Fight Club Rush 4 i Västerås

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Talangen klar för ny match på hemmaplan ✅ "Blir ett slugger-partaj"

Ni hörde det först i MMAnytt-podden och nu är det helt officiellt. Det blir ingen lång vila för Tobias Harila efter titelvinsten, för redan den 27 januari återvänder den stigande MMA-stjärnan till buren för att gå sin sjätte proffsmatch på Fight Club Rush 4.

FCR 4 går av stapeln i Bombardier Arena i Västerås, så det är med andra ord en hemmamatch som väntar för Harila. 24-årige “Bad Intention” ställs där mot den brasilianska 22-åringen Lucas Tenorio, som enligt Jörgen Hamberg ska vara en “rätt aggressiv snubbe.

“Han gillar att slåss och kommer att komma ut svingades. Jag tror att det kommer bli en ganska rolig slugger-fest. Det kommer att bli en lagom publikfriare för folket som kommer till Fight Club Rush 4. Det blir ett slugger-partaj mellan brassen och Tobbe, så får vi se vem som går längst i den striden,” sa Hamberg, huvudtränare på Västerås Fight Club och arrangör av Fight Club Rush, i MMAnytt-podden.


Tobias " Bad Intention" Harila vs Lucao Tenório! FIght Club Rush 4 – FCR4Buy your tickets at: https://www.ticketmaster.se/event/-fcr4-fight-club-rush-4-biljetter/532599

Publicerat av Fight Club Rush- FCR Söndag 16 december 2018


Gick två matcher – på åtta dagar

Harila (4-1) har under 2018 utmärkt sig som en av Sveriges mest aktiva proffsfighters. I maj gjorde han sin professionella MMA-debut och knappt sju månader senare har han redan hunnit bränna av fem matcher – varav fyra slutat i vinst.

Västeråstalangen står just nu med en vinstsvit på två raka matcher, som han nyligen samlade ihop inom loppet av endast åtta dagar. Först besegrade han Montenegros Nebojsa Bogdanovic via teknisk knockout på CFL 4 i Serbien, varpå han sedan knockade Philip Raeburn i Wales för att vinna Adrenalin Fight Nights fjäderviktsbälte en vecka senare.

Tenorio (5-7-1) har, trots sin något yngre ålder, hunnit samla på sig ett gäng fler proffsmatcher än Harila. Och även han är en fighter som gillar att hålla sig aktiv, vilket han inte minst har visat under 2018 med sex matcher under årets gång. Även “Lucao” kommer in med två raka segrar i ryggen, senast mot portugisen Joao Paulo Cardoso via submission.

Robin Roos & “BG” klara för proffsdebut

Förutom Harilas match finns även en hel del annat spännande att se fram emot på FCR 4. Hittills är två andra Västeråstalanger, som bägge är med i MMA-landslaget, klara för proffsdebut.

Det rör sig dels om den biffiga brottaren Andreas Gustafsson Berg, som nyligen tog sig hela vägen till en silvermedalj på MMA-VM. Han ställs mot den tuffe norrmannen Ole Magnor i ett mellanviktsmöte.

Vidare kommer även strikern Robin Roos debutera på galan. Vem han möter är dock inte riktigt klart ännu.


RELATERAT: Succé för svenskarna på Cage Warriors Academy i Danmark!


Fight Club Rush 4: Biljetterna ute nu!

Biljetter till Fight Club Rush 4 finns att köpa här (pris: 275 kr). De som inte kan ta sig till Västerås kommer också kunna se eventet live online via pay-per-view.


KÖP DINA BILJETTER TILL FIght Club Rush 4 – FCR4 och MMA SM Finalerna på Ticketmaster…

Publicerat av Fight Club Rush- FCR Tisdag 4 december 2018


FCR 4 arrangeras av Västerås Fight Club i samarbete med Ostrogonac Productions. Galan äger rum i samband med MMA-SM, så bortom proffsmatcherna kommer fansen även få se Sveriges främsta A-klassfighters göra upp om SM-medaljerna. Kvarts – och semifinalerna avgörs på lördagen den 26 januari, varpå finalerna avgörs på söndagen den 27:e.

SM-finalerna blir som ett underkort på FCR-galan, innan huvudkortet med proffsmatcherna drar igång.

Lyssna på intervjun med Jörgen Hamberg i videon ovan för att höra mer om Fight Club Rush 4 och en hel del annat!

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
ExklusivtFight Club RushSenaste NyttTobias Harila

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...