Badr Haris motståndare avslöjad inför GLORY 51: Rotterdam

Nu står det klart att Badr Hari tar sig an Hesdy Gerges i en returmatch i mars.

Nyligen kunde MMAnytt rapportera om att den kontroversiella K-1-legenden Badr Hari skrivit på ett nytt kontrakt för flera matcher med GLORY Kickboxing. I samband med detta stod det också klart att han skulle återvända till ringen i huvudmatchen på GLORY 51: Rotterdam, som går av stapeln i Ahoy Rotterdam i Holland den tredje mars.

LÄS MER: Badr Hari klar för comeback – går huvudmatch på GLORY 51 i Rotterdam

Nu har organisationen offentliggjort Haris motståndare. Det blir ingen mindre än Hesdy Gerges som gör upp mot Hari i ett efterlängtat returmöte från 2010.

Blev diskvalificerad efter en otillåten spark

De två möttes för första gången i en titelmatch på It’s Showtime 2010 Amsterdam, där Hari fick till en nedslagning när han prickade Gerges med ett gäng hårda slag. Medan Gerges höll på att ställa sig upp följde Hari sedan upp med en otillåten spark – vilket ledde till att han blev diskvalificerad.

Hari (106-13, kickboxning, 0-1 GLORY) har vunnit fem av sina senaste sex matcher. Efter att ha besegrat Ismael Londt via teknisk knockout på Akhmat Fight Show gjorde han senast sin GLORY-debut mot tungviktsmästaren Rico Verhoeven GLORY: Collision – en match som fick ett olyckligt avslut när Hari förlorade på grund av en armskada.

Gerges (50-19-1 kickboxning, 3-6 GLORY) har själv förlorat fyra av sina senaste fem matcher. Efter en domslutsvinst över Tomas HronGLORY 41: Holland blev han senast knockad av Mladen Brestovac på GLORY 45: Amsterdam.

Kategorier
GloryKickboxningSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...