Giorgio Petrosyan möter Josh Jauncey i huvudmatchen på Glory 25

Den legendariska lättviktaren fick nyligen sin nästa motståndare klar för sig inför Glorys resa till norra Italien senare i höst.

Som MMAnytt tidigare rapporterade äger Glorys 25:e gala rum i Milano den sjätte november och fram tills nyligen var endast en fighter bokad för galan, den före detta lättviktsmästaren Giorgio Petrosyan (79-2-2-1). Nu har han däremot fått sin första motståndare i Glory klar för sig sedan den första förlusten på nästan sju år för armenen, mot Andy Ristie (47-5-1) på Glory 12. Josh Jauncey (23-5) står för motståndet i Italien om dryga en och en halv månad och för vinnaren kan en chans på lättviktsbältet mycket väl bli aktuell.

Om man inte orkar vänta tills Glory 25 återstår det endast två veckor tills Glory 24 i Denver, Colorado. Även då väntas en rad häftiga matcher underhålla fans världen över, bland annat den mellan Joe Schilling (18-7) och Artem Levin (83-7-2).

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
GloryKickboxningNyheterSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara