Glory 21 annonserat för början av maj – bjuder på titelmatch i mellanvikt och tungviktsturnering

Innan den ena galan är avklarad är man redan igång med att smida planer inför nästa. Det stod nyligen klart att Glory anordnar sitt nästa spektakel i San Diego i början av nästa månad. Trots att man hittills endast annonserat galans huvudmatch och tre deltagare i en uppkommande tungviktsturnering ser det på alla sätt och vis ut att bli en härlig tillställning. 

Glory 21 äger alltså rum i San Diegos Valley View Casino Center på fredagen den åttonde maj. Som vanligt kommer galan kunna köpas som stream via Glorys hemsida, förmodligen till en sedvanligt billig peng. Man har hittills inte annonserat mer än två matcher för kvällens underhållning. Av mötenas kaliber att döma skulle det dock räcka gott och väl – det är ju trots allt både en titelmatch och en på förhand oerhört häftig tungviktsturnering vi pratar om!

Först och främst försvarar Artem Levin (85-7-1) sitt mellanviktsbälte mot kanadensaren Simon Marcus (40-1-1) i kvällens huvudmatch. Detta efter att Marcus gått segrande ut en tuff utslagsturnering under fredagens Glory 20 i Dubai där han vann domarbeslut mot både Wayne Barrett (5-2) och Jason Wilnis (23-4-1).

Tungviktsturneringen är tänkt att innefatta fyra deltagare som alltså alla har siktet inställt på Rico Verhoevens (45-10-1) bälte. Hittills har dock bara tre lyckliga sina platser säkrade i San Diego nästa månad – Xavier Vigny (2-0 i Glory), Everett Sims (0-1 i Glory) och Cody East. Vinnaren får chansen i Glorys nästkommande tungviktsturnering som i sin tur producerar organisationens nästa titelutmanare.

Kategorier
GloryNyheter

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...