Glory 25 annonserat för Milano – Giorgio Petrosyan återvänder till ringen

Glorys nästnästa gala äger rum i Europa och närmare bestämt en av modevärldens huvudstäder då kickboxningsorganisationen reser till norra Italien om två månader. 

Såhär i veckoslutet annonserade Glory sin 25:e gala för Milano, Italien den sjätte november. Hittills har man inga matcher klara men har en minst sagt namnkunnig före detta mästare bokad för galan då Giorgio Petrosyan (79-2-2-1) återvänder till Glorys ring för första gången sedan hösten 2013.

Då chockade Andy Ristie (47-5-1) världen med en vinst över den tillsynes oslagbara italienaren på Glory 12. Det var 29-åringens första förlust sedan januari 2007 och framför hemmapubliken behövs nog inte mycket för att motivera Petrosyan. Sedan förlusten mot Ristie har bältet förvisso bytt ägare ytterligare en gång då Robin Van Roosmalen (46-14-3) är Glorys nuvarande lättviktsmästare men många vill ändå så Petrosyan få en chans på revansch mot Ristie.

Om man inte orkar vänta tills Glory 25 återstår det inte ens en månad tills Glory 24 i Denver, Colorado. Även då väntas en rad häftiga matcher underhålla fans världen över, bland annat den mellan Joe Schilling (18-7) och Artem Levin (83-7-2).

Kategorier
GloryJoe SchillingKickboxningNyheterSenaste NyttThaiboxning

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...