Glory 26 bjuder Amsterdam på två titelmatcher den fjärde december

Två hemmafavoriter försvarar sina mästarbälten i Hollands huvudstad då Glory kommer på besök i slutet av året. 

Glory har redan ett packat schema för resten av året med flertalet galor i olika länder och annonserade på det sin första gala i Holland under gårdagen. Glory 26 ger rum i Amsterdam den fjärde december och bjuder på två titelmatcher.

I huvudmatchen försvarar tungviktsmästaren Rico Verhoeven (46-10-1) sitt bälte mot vinnaren av den uppkommande turneringen på Glory 24. I Semifinalerna möts Benjamin Adegbuyi (20-3) och Mladen Brestovac (49-9-1) samt Ben Edwards (38-9-2) och Jahfar Wilnis (24-5-1) varav en lycklig alltså tar sig an Verhoeven i Amsterdam.

Den andra mästaren som hittills är klar för galan är Nieky Holzken (87-11-1) som i sin tur försvarar sitt welterviktsbälte mot vinnaren av turneringen på Glory 25. Inga deltagare har hittills annonserats för de semifinalerna.

Kategorier
GloryKickboxningNieky HolzkenNyheterRico VerhoevenSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara