Joe Schilling och Artem Levin gör upp om mellanviktsbältet på Glory 24

De två veteranerna möts för en tredje gång i Denver om en och en halv månad då det är dags för Artem Levin att försvara sin titel mot sin näst senaste motståndare. 

Han vann ju nämligen över Joe Schilling (18-7 kickboxning, 2-5 MMA) i San Diego förra sommaren och la därmed beslag på Glorys mellanviktsbälte. Det var i mellanviktsfinalen på Glory 17 som Artem Levin (83-7-2) likställde resultatet de två emellan. Schilling besegrade i sin tur Levin på Glory 10 för två år sedan, även den gången i turneringsfinalen och om mellanviktsbältet. Båda matcherna har för övrigt slutat i domarbeslut varav den första var såpass jämn att en förlängningsrond krävdes.

Titelmatchen är den enda som hittills annonserats för Glory 24 som alltså äger rum i Denver, Colorado den nionde oktober. Galan kommer därtill innefatta en fyramanna turnering där vinnaren får utmana mästare Rico Verhoeven (46-10-1) om tungviktsbältet.

Kategorier
GloryJoe SchillingKickboxningNyheterRico VerhoevenSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...