Kickboxningslegenden Badr Hari återvänder – möter Rico Verhoeven i december

En av de mest skrämmande individerna inom kampsport är tillbaka. Glory annonserade nyligen att Badr Hari tillslut kommer tävla för världens numera främsta kickboxningsorganisation, och gör så mot dess tungviktsmästare. 

Rico-Verhoeven7

The Golden Boy är tillbaka

Senast Badr Hari (106-12) klev in i kickboxningsringen var för ett år sedan då han vann sin femte raka och fjärde på raken genom avslut. Hari har däremot inte skådats på världens största scen, nuförtiden Glory, på ett tag efter en rad rättsliga problem som vid mer än ett tillfälle resulterade i fängelsetid. När Badr var på topp lyckades han med bedriften att vinna flertalet K-1 turneringar samt titlar och sågs allmänt som en av världens absolut bästa kickboxare.

Nu är holländaren tillbaka. Glory annonserade nyligen att Badr Hari äntligen kommer tävla för organisationen och gör så i ett sanslöst häftigt möte med tungviktsmästaren Rico Verhoeven (46-10-1). Det handlar inte om en titelmatch utan kommer vara ett treronders möte i december och äger rum “någonstans i Europa.” Allt är inte klappat och klart med andra ord men matchen ser faktiskt ut att bli av. Galan kommer kallas Glory: Collision.

badr.hari

Rico Verhoevens hektiska schema

Verhoeven har ett minst sagt hektiskt schema då han utöver mötet med Hari även har ett titelförsvar mot Anderson Silva (41-14-1) att se fram emot efter att brassen vann tungviktsturneringen under fredagens Glory 32.

Verhoeven fokuserar även på MMA nuförtiden efter en framgångsrik debut i buren för ett par månader sedan.

Kategorier
GloryKickboxningNyheterSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...