Titelmatch i lättvikt officiell för Glory 25 i Milano

Det ser ut att bli en spännande kväll för italienska kickboxningsentusiaster då Glory 25 utöver en av sportens främsta namn någonsin även bjuder på en titelmatch.

I veckan stod det klart att Giorgio Petrosyan (79-2-2-1) gör sin efterlängtade återkomst på kickboxningens största scen på Glory 25 i Milano den sjätte november. Armenens första Glory-match sedan skrällförlusten mot Andy Ristie (47-5-1) på Glory 12 blir mot Josh Jauncey (23-5).

Den före detta mästaren fokus ligger nog inte helt och hållet på den egna matchen då en titelmatch i lättvikt under natten blev klar för galan. Mästare Robin Van Roosmalen (46-14-3) försvarar sitt bälte mot thailändaren Sittichai Sitsongpeenong (102-28-5) som vann lättviktsturneringen på Glory 22 i somras.

En första match i galans welterviktsturnering annonserades även i samband med titelmatchen då Danyo Ilunga (49-6) tar sig an Artem Vakhitov (13-5) i en av kvällens semifinaler.

 

Kategorier
GloryKickboxningNyheterSenaste NyttThaiboxning

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara