Följ liverapportering från Golden Ring här

Idag är det dags för Golden Ring som körs live på konferenslokalen Waterfront mitt i Stockholm. Här nedan följer liverapporteringen från den stundande galan, men först så följer matchkortet för galan. I huvudeventet har vi Frida Wallberg vs Diana Prazak som dessutom kommer att sändas live på TV4 Sport klockan 22.00. Glöm heller inte att vi liverapporterar via Twitter också på @MMAnytt

Matchkortet

 • Boxning: Frida Wallberg vs Diana Prazak
 • MMA: David Bielkheden vs Diego Gonzalez
 • Boxning: Patrick Bogere vs Patrick Allotey
 • MMA: Nico Musoke vs Ronny Alexander Landaeta Utrera
 • Boxning: Benjamin Kalonovic vs Michael Obin
 • MMA: Kristoffer Källgren vs Fernando Gonzalez

Så fort galan körs igång så rullar liverapporteringen igång här nedan. Tanken var att galan skulle börja kl 19.30, så vi väntar för närvarande på att det hela ska rulla igång.

20:06: Nuså, nu ser det ut att rulla igång!

Kristoffer Kallgren vs Fernando Gonzalez

MMA: Kristoffer Källgren vs Fernando Gonzalez

Alexander Gustafsson står i hörnan för Gonzalez som nu klivit in i ringen.

Rond 1
Den första matchen för galan är nu igång, och det är Källgren vs Gonzalez som nu är i ringen de placerat mitt i Waterfront-byggnaden vid Stockholms central. Det båda ser väldigt taggade ut och domaren rullar igång matchen. Fernandez är den som går först på och slår Källgren rakt in i guarden. Gonzalez får tag på Källgrens nacke och drar till en djup giljotin som sitter och Källgren klappar ur bara minuten in i matchen.

Fernando Gonzalez vinner matchen via giljotin 48 sekunder in i rond 1

fernando gonzalez

fernando gonzalez2

 

Boxning: Benjamin Kalonovic vs Michael Obin

Benjamin Kalonovic vs Michael Obin

Rond 1
Nu är det dags för kvällens första boxningsmatch. Benja i de röda brallerna medan Obin är i de svarta. Odin kör på först med två slag mot kroppen medan Benja satasar ett mot huvudet. Benja landar två slag till och går sedan in i clinchen som domaren bryter. Banja landar tre hårda salg mot Obins guard och BEnja kör uppercut i clinchen. Benja börjar landa fler och hårda slag mot Obin som missar att försvara sig ibland. Benja trycker på och hugger framåt medan Obin satsar mer på att landa kroppsslag.  Odin landar en rak höger som får Benja att rygga bakåt lite och med det är ronden över.

Rond 2
Nu är rond 2 igång. Obin verkar vara den som trycker på mer denna ronden. Han har förmodligen fått några trevliga ord i rondpausen om vad han ska göra. Benja träffar ett slag mot Obin som ramlar bakåt, men verkar mer ha snubblat än något annat. Benjo håller i mitten av ringen och träffar en vänsterkrok på Obin som börjar vobbla till lite. De hamnar ännu en gång i clinch och domaren särar. Men nu är Benja inriktad att få in hårda slag och träffar en riktig rallarsving mot Obin som ändå tar slaget som om det var en fjäder. Clinchen igen, och publiken vill att de ska öka farten lite. De båda gör också detta och flyger nästan ur ringen på köpet.

Rond 3
Benjo går direkt in mot mitten av ringen för att överta denna och Obin landar flertalet slag mot Benjos huvud som inte verkar gilla detta. Benjo ger tillbaka genom två hårda uppercuts och lite dirty boxning. Obin verkar skicka iväg hårda slag mot kroppen, men glömmer då guarden, något som Benjo utnyttjar. Men han får inte in något riktigt genombra och Obin rullar vidare med vad han kan. Odin kontrollerar numera mitten mycket bättre men plötsligt får Benjo in två hårda slag mot huvudet. Men istället för att gå mot avslut eller något så clinchar de. Obin svarar då med ett hårt slag och ett par jabbar mot huvudet och han känner vittringen av blod. Men Benja återhämtar sig och klarar sig bra från attacken. Ronden tar slut innan någon hinner göra så mycket mer än så.

Rond 4
Obin går in direkt och köttar på. Benja försöker sig undan och träffar bra. Benja klarar sig ändå på bra, men börjar se lite trött ut nu. Obin och de är inne på den sista ronden nu och vet det. Obin skickar en uppercut som Benja smakar på och Benja skickar samtidigt iväg en högerkrok som träffar Benjas huvud. Det är riktigt bra fart i matchen nu och de båda vet att det är kort tid kvar. Benja får en varning för slag mot bakhuvudet på Obin och matchen fortsätter. Obin lutar sig mot repen och Obin skickar iväg slagserier. Obin har hittat Benjos reach nu och lyckas ducka undan det mesta som han skickar iväg. Men Benja hoppar ändå in och träffar slag genom att gå in mot hans reach och hoppa ur direkt. Tio sekunder kvar nu och Benja har mitten av ringen och skickar även iväg det sista slaget innan publiken applåderar de bådas insatser. Nu går vi till domslut.

Benjamin Kalonovic besegrar Michael Obin via ett majoritetsbeslut domslut (40-36, 38-38, 39-37)

 

MMA: Nico Musoke vs Ronny Alexander Landaeta Utrera

Nico Musoke vs Robert Radomski

Ronny Alexander Landaeta Utrera tar sig in till buren till soundtracket till Gladiator. Inte illa. Ronny kliver upp i ringen och hälsar på hela publiken, kameramännen och domaren. Sedan går publiken igång på Musoke som tar sig in mot ringen. Eller exploderar kanske är lite väl vänligt, det är typ 500 pers i publiken.

Rond 1
Nu kör vi, den rejäla längdskillnad på de två är påtaglig. Och Musoke är helt klart favoriten hos publiken. Matchen rullar igång och Nico går in direkt och skickar iväg en spark mot magen. Ronny och NIco går in i clinchen med Nico på utsidan mot ena hörnan. Ronny hugger på mot Nicos ben med sina armbågar innan domaren bryter matchen. Ronny skickar iväg en rejäl höger medan NIco svarar med en spark mot huvudet på Ronny. Det syns att Nico är taggad och de clinchar mot repen innan Nico lyfter upp Ronny mot marken. Nico ligger i sidecontrol och försöker sig på en kimura. Han misslyckas lite men tar istället Ronnys rygg och rullar igång en grund and pound som Ronny knappt försvarar sig mot. Domaren tittar på och skickar iväg slag efter slag medan domaren varnar men inte bryter. Nico trycker upp tempot men domaren gör inget ändå. Ronny får mycket chanser just nu och det är lite mycket slag mot huvudet som går in. Nico får tipset att köra tunga slag, vilket han lyssnar på men domaren bryter inte ändå. Nico går in mot en RNC men får inte in den. Ronny kan skydda sig mot RNC men inte mot slag. Nico försöker sig på en armbar som han missar coh får stryk för det. De båda ställer sig upp igen och Ronny är nu igång på riktigt igen. Det är här Ronny är som starkast, det syns. En minut kvar nu och de står för närvarande i clinchen. I clinchen så faller de nästan över repen när Ronny tar tag i repen och han får en poängs avdrag av domaren till publikens buuande. RNär matchen är igång så har Nico problem. Ronny landar både slag och sparkar mot Nico som räddas av rondklockan. Nico ligger definitivt före i poängställningen här.

nico-musoke-robert

Rond 2
Rond 2 är nu igång och Nico är den som trycker på. Hans hörna är nöjd och han landar en jabb-spark. Ronny träffar ett slag och Nico går in i clinchen mot repen med Nico längst ut. Nico landar ett knä mot huvudet med hjälp av sin överlägsna längd. Ronny vänder på det och landar både slag mot kropp och huvud på Nico. Nico trycker på nu, och Ronny verkar börja bli trött. Han arbetar ändå mot kroppen på Nico som inte verkar helt nöjd över träffarna. Nicoslappanar av med slag coh Ronny träffar en hård spark som gör att Nico går ner i backen. Han återhämtar sig doch och domaren tillåter Nico att ställa sig upp. Ronny verkar nöjd över beslutet och går vidare med sparkarna och slagen mot kropp och huvud. Nico ser bra trött ut nu, och domaren stoppar matchen för. Något. Det ser ut som ett cut på Nico som de kontrollerar. Det såg bra ut och de fortsätter matchen. Ronny både spakar och slår som en vilding nu och Nico ser ut att ha lite problem med hans vilda framgångar. Till slut så gör han det som han borde gjort sedan länge och går in för en nedtagning. Han får inte riktigt ner det då Ronny lutar sig mot repen. Men till slut så lyfter han upp honom och kör till en slam och landar i Ronnys giljotin. Ronny håller bara i denna och går inte vidare, men det ser ut som att han kommer ha det jobbigt med mjölksyra i vänsterarmen nu. Nico är nästan ute och denna gör ingen fara för honom överhuvudtaget. Ronny använder sin högerhand för att slå mot kroppen på Nico och den andra ronden tar slut så här.

nico-musoke-robert2

Rond 3
Sista ronden nu. Nico går in med ett slag mot kroppen, som han såg ut att egentligen sikta mot huvudet. Strax efter det går han in i clinchen som Ronny försvarar bra. Nico ser bra trött ut nu, men vem kan klandra honom efter en dunderprestation i den första ronden? Nico får till slut till nedtagningen och landar i Ronnys guard. Det är här Nico kan ta hem vinsten, för det har visats att Ronny inte är kunglig på backen. Ronny har dock en aktiv guard och träffar med ett par slag mot huvudet. Nu går det inte vidare snabbt på backen och domaren varnar de två att han kommer att ställa dom upp. Nico får till en halvguard men ser inte ut att ta sig mycket längre än så. Domaren flyttar de båda till mitten och fortsätter med bjj-delen av MMA. Nico ligger fortfarande kvar i halvguard och Ronny håller stenhårt kvar i benet som sitter kvar. Domaren varnar nu ännu en gång om att det är dags att ta sig vidare. Nico tar sig till slut ut och Ronny svarar med att vända sig på. Nicos svar på det var att ta hans rygg som han håller för kung och fosterland. Han får in vänsterfoten i hooken och sedan även högerfoten. Han har nu en minut på sig att jobba och vi får se o han tar det. Han har ett hårt tag runt överkroppen och Ronny försöker vända på sig. Men med tanke på hur svettiga de är nu så kan det bli svårt. 20 sekunder kvar nu och Nico försöker låsa in en submission men ser inte riktigt ut att klara av det. Nico slår nu hårt mot huvudet fram till att den sista ronden tar slut. Nu blir det domslut.

Nico Musoke besegrar Ronny Alexander Landaeta Utrera via ett enhälligt domslut (3-0) 

nico-musoke

 

 Boxning: Patrick Bogere vs Patrick Allotey

Patrick Bogere vs Patrick Allotey

Dags för kvällens första titelmatch.

Rond 1
Den första ronden i titelmatchen är igång. Vi har tio ronder framför oss om ingen avslutar matchen på ett eller annat sätt. Allotey går in och landar det första slaget som Bogere tar på guarden. De ser ganska jämna ut så här långt och Allotey tar och jabbar mot magen. Allotey och Bogere skickar iväg jabb på jabb men det är inte mycket som landar. Bogere har tappta mitten av ringen, men tar snart tillbaka den igen från Allotey innan rond 1 är över.

Rond 2
Rond 2 är nu igång och Bogere går in och trycker på först. Allotey skickar iväg en del slag också, men inget träffar ordentligt. Plötsligt skickar Bogere iväg en virvelvind av slag som Allotey har svårt att kontra, men så fort Bogore har släppt ifrån lite så går Allotey och slår tillbaka i en kvick takt. Allotoy tar tag om Bogeres nacke som gör att domaren blir tokig och särar på dem. Bogare lyckas ta mitten av ringen och preja in Allotey i ena hörnan. Allotey tar sig dock ut och ronden tar slut.

Rond 3
Bogere går in mot mitten av buren och rullar på mot Allotey som har lite knepigt att skydda sig ordentligt. Allotey har fått en tendens att endast backa numera och Bogere trycker på ordentligt. Boegere får plötsligt in ett hårt slag som får publiken att vakna till. Bogere går hårt in mot kroppen på Allotey som dock svarar med samma medicin strax efteråt. Allotey får övertaget strax innan klockan ringer för den tredje ronden.

Rond 4
Den fjärde ronden är nu igång och det är lite mer ös denna gång. Allotey trycker på mer och Bogere flyger in mot repen. Bogere träffar sedan in en hård höger mot Allotey som svarar med en min och att backa. Han fortsätter att backa väldigt mycket nu och Bogere tvingas jaga honom runt omkring i buren. Trots det så är han inte inaktiv i sitt backande utan skickar iväg flertalet jabbar mot Bogere som avslutar ronden med ett slag mot huvudet som dock missar.

Rond 5
Allotey landar de första slagen i den femte ronden mot kroppen på Bogere. Han låter det dock inte fortsäta och Bogere skickar iväg fler slag innan de hamnar i clinch som domaren ogillar mycket. Men de båda ser trötta ut vid det här laget och den lilla pausen som det gav är de nog glada över. Efter att de särat så skickar de iväg varsina slag innan Bogere snubblar på Alloteys ena foten. Det är en bra fart numera och nu är det dags för rond 6.

Rond 6
Bogete landar det första slaget här och trycker på som de tidigare ronderna. Bogere fintar med högern och landar en ren jabb mot Allotey med vänstern. Allotey tar tag i Bogere och blir varnad. Direkt när matchen startar så landar Allotey en rejäl slägga som får Bogere att gå ner i backen. Matchen stoppas efter en knockout med Allotey som vinnare.

Patrick Allotey besegrar Patrick Bogere via knockout (slag) 1:35 in i rond 6

allotey-vs-bogare-knockout

 

 Boxning: Frida Wallberg vs Diana Prazak

Frida Wallberg vs Diana Prazak

På grund av att livesändningen på TV4 Sport körs igång klockan 22.00 så flyttas denna match före Bielkheden vs Gonzalez.

Frida tas emot av publiken som en kunglighet. Babsan går omkring i ringen med hennes bälte och publiken jublar. Alexander Gustafsson i hörnan med Frida också. Dags att sjunga nationalsångerna också.

babsan-balte

Rond 1
Nu kör vi igång, det är nu dags att sätta bältet på spel. Om vi ska lita på publiken så kommer Frida att plocka hem den här matchen utan problem. Men vi får väl se. Frida ser bra taggad ut när matchen går igång. Hon landar de två första jabbarna och trycker på ordentligt. Diana ser inte ut att ha mycket att ge igen på och Frida landar ytterligare jabbar. Hon övergår från jabbar nu tll riktiga slag och de två går sedan in i en clinch. Frida rullar på och Fridas hörna har en verbal fight med Roberto som kommenterar galan. Frida landar två hårda slag mot huvudet och backar undan. Diana verkar inte må så bra längre ocmen ställer sig ändå upp igen. Frida är tokdominerande i det här och landar ett hårt slag mot huudet på Diana igen. Hon backar undan och landar ännu ett slag innan klockan klämtar för den första ronden. Publiken applåderar ordentligt.

Nils Widlund agerar rondpojke.

Rond 2
Frida är taggad i den andra ronden och landar slag direkt. Publiken hurrar på och kör Frida, Frida Frida. Diana landar lite kroppsslag men Frida äter upp det utan några större problem. Diana läandar en vänsterkrok som Frida också sväljer. Frida skickar tillbaka slag på slag ändå och landar en hård uppercut. Frida kör vidare iskallt och landar slag på slag medan Diana försöker få in jabbar. Diana går omkring med öppen mun nu och ser synbart trött ut. Samtidigt landar Frida ett hårt slag mot huvudet och ronden är nu över.

Rond 3
Tredje ronden av tio går igång och det blir en clinch direkt. Nu börjar Diana landa slag men det är Frida som ändå får övertaget. Ett stenhård rak höger landar mot Diana som ändå sväljer denna. De hamnar i clinch igen men släpper ifrån utan domarens hjälp. Diana fejkar slag och landar sedan ett men Frida går in först och landar slagen bäst. Diana landar ett hårt kroppsslag som Frida betalar tillbaka med samma metod direkt. Frida går in hårt och klämmer in Diana i hörnan som börjar veva för kung och fosterland. Hon komer precis ur hörnan där innan ronden tar slut.

Rond 4
Fjärde ronden är igång och nu är det Dianas tur att göra sitt. Hon vevar järnet och skickar in Frida i ena hörnan. Frida ser ut att ligga lite illa ut för första gången i matchen, men tar sig snabbt ur den farliga situationenn. Publiken börjar heja på igen och det verkra ge Frida mer liv som trycker på för fullt igen. Hon backar dock hela tiden men det ser ut som att hon får de bästa slagen ur växlingarna. Diana försöker sig på att trycka på men Frida fixar det bra och ronden tar slut.

Rond 5
De båda går igång direkt i den här ronden, ingen försiktighet längre och inge att stå och vänta på vem som gör vad. Både Diana och Frida vevar på ordentligt med jabbar, vänster och högerkrokar och raka slag. Frida skickar iväg ett slag mot kroppen men Diana svarar med samma medicin. Frida får in två hårda slag som smiter igenom Dianas guard hur enkelt som helst. Publiken fortsätter att heja på bäst de kan och Frida landar flertalet kroppsslag. 10 sekunder kvar nu och Diana trycker på med jabbar och slag. Frida kontrar men hinner inte göra mycket mer innan klockan klämtar.

Efter halva matchen så ligger Frida bäst till i poängen.

Rond 6
Frida får in det första slaget, men Diana jobbar järnet för att slå in. Hon har en rejäl fart trots att vi är inne i den sjätte ronden. De fortsätter att jabba och Frida får in ett hårt slag mot Diana som backar undan för att få lite andrum. Hon går dock snart in igen och går på slag. Dianas hörna ropar frenetiskt för att få fram sina instruktioner. Frida gör ändå det hon kan bäst och forstätter att trycka på mot Diana som har svårt att hänga med nu fullt ut. Konditionen är inte problemet, det är tekniken. Sedan tar ronden slut.

Rond 7
Publiken hetsar på varandra att börja heja på de i ringen och det fungerar. Diana går på och trycker upp Frida mot repen. Diana kör järnet och Frida har problem. De går in i clinch och domaren bryter. Diana får fortsatt övertag och puttar in Frida mot repen ytterligare en gång. Frida svarar med ett slag mot huvudet på Diana, men Diana trycker på ytterligare en gång. Diana vägrar ge upp på något sätt och trycker på järnet. Frida får till slut lite distans mellan de två och det är tydligt att Diana hör övertaget i de nära slagväxlingarna. Frida får smaka hårda slag mot huvudet och sedan så går hon på någon slags nedtagning. Men eftersom detta är boxning så ställs matchen upp igen direkt innan klockan slår för att avsluta den sjunde ronden.

Rond 8

Diana går in som tidigare och vevar järnet. Frida försöker skydda sig så gott hon bara kan, men det är svårt. Hennes hörna ropar och uppmanar henne att svara och det gör hon. En högerkrok landar på Diana som rycker med huvudet åt sidan till publikens jubel. Diana landar ett slag och Frida åker i backen. Hon ser lite småsnurrig ut men återhämtar sig snabbt. Frida åker i backen igen och knockar Frida. Diana vinner på teknisk knockout.

Diana Prazak besegrar Frida Wallberg via teknisk knockout i rond 8

frida-wallberg-diana

frida-wallberg-knockout

frida-wallberg-knockout2

Frida Wallberg mår långt ifrån bra nu. Hon får gasmask och bärs ur ringen på en bår knappt vid medvetande. Sjukhus med ambulans nästa. Jag hoppas att hon inte blir allvarligt skadad.

MMA: David Bielkheden vs Diego Gonzalez

David Bielkheden vs Diego Gonzalez

Så det delade huvudeventet blir nu istället huvudeventet. Diego Gonzalez och David Bielkheden är på väg in mot ringen. Diego är toktaggad och springer ner för trappan in mot ringen. Publiken likaså. David kommer in i ringen och publiken är rejält taggade.

Rond 1
Den första ronden går igång och de båda avvaktar först. DAvid skickar iväg en spark mot Diegos mage och skickar sedan iväg ett slag mot Diego och går för en nedtagning. Den landar men Diego håller sig inte på backen länge. Han ommer upp men David får tag på hans huvud och skickar iväg ett knä. Diego får även ett slag till mot huvudet när han backar undan. Diego landar ett slag till efter en kort stund mot Davids huvud som han skakar av sig. David glider in snyggt under Diego och landar ett slag mot huvudet. David landar sedan en hård spark mot Diegos kropp som han sväljer. Diego har mer kontroll på mitten av ringen för närvarande, men det ser ut som att David vinner växlingarna. Diego går efter David som backar längre och längre bak och david blir inträngd i hörnet där Diego vevar, men missar båda slagen. David svarar med ett slag mot Diego och de går in i clinch mot repen. David tar tag i repen och domaren stoppar matchen och tar bort en poäng direkt. Diego håller David intryckt mot kanten och David svarar med ett slag mot Diego som landar, men Diego klarar sig undan. En minut kvar nu och Diego skickar iväg ett slag mot David. David svarar med två slag mot guarden och går sedan för en nedtagning som han får in. Han hamnar i sidecontrol och skickar iväg slag på slag mot huvudet. Men Diego ligger inte länge på backen innan han kommer upp på fötterna igen. De hamnar i en delvis clinch som David tar och skickar iväg knän mot Diegos kropp tills ronden är slut. Publiken jublar förtjust för det var verkligen fart i den här matchen.

Rond 2
Andra ronden är igång och det börjar som den första. De båda känner lite lätt på varandra och Diego skickar iväg slag som inte riktigt träffar. Han får istället in en jabb och jobbar därifrån. David får in en spark mot Diego och går sedan in för en nedtagning, men får inte riktigt till den. Publiken jublar Diego medan DAvid backar undan oc hde fortsätter ståendes. De cirkulrerar runt varandra i ringen och Diego skickar iväg en spark mot Davids innerlår. David skickar iväg en till spark mot makgen på Diego som han blockar. Cirkuleringen fortsätter och de jabbar mot varandra om vartannat. David får in en rejäl rak vänster som Diego inte riktigt gillade. David skickar iväg ytterligare men Diego svarar så fort han gör det. David går till slut in för ne nedtagning, och får ned Diego på backen ännu en gång. David är i Diegos halvguard och skickar iväg armbågar. Diego snurrar runt och David sprawlar. Han skickar iväg armbågar mot Diegos huvud, och Diego försöker undvika knän mot huvudet genom att hålla tre punkter i backen. DE kommer sedan upp på fötterna ordentligt igen. Och till slut särar de på sig och fortsätter att cirkulera. Diego börjar landa bra slag nu mot David, men det syns att David fått in de värsta slagen då Diegos ena öga börjar gå igen lite. Båda ser bra trötta ut nu när rondklockan slår.

Rond 3
Den sista ronden är nu igång. David ligger fortfarande ett poäng minus efter att han höll i repen i första, så denna rond är viktig. Diego trycker in David i ena hörnet och försöker på en frontspark, men får inte till den. David går för nedtagning, men får inte in den heller. Båda herrarna är nu bra trötta, och rejält hala på grund av svetten. Men det är ändå Diego som styr var de ska stå någonstans. DAvid landar ett knä mot Diegos mage och seedan en hård vänsterkrok. Diego tar dessa , men det ser bra ut i Davids poängkort. David landar en hård spark till mot Diego som verkar ha tappat vilja att slå tillbaka. David landar en jabb till och fortsätter cirkulera. Tre minuter kvar nu i ronden och Diego trycker på. Han börjar landa jabbar nu igen, men detta gör även David. Publiken har ett krig om de ska skrika David eller Diego, och med två minuter kvar nu så är det fortfarande Diego som cirkulerar mitten i ringen, men det ser ut som att David tar hem slagväxlingarna. David får in tre hårda slag mot huvudet på Diego, och backar sedan undan. David fejkar ett slag och går för nedtagning som han sätter. David har just nu ryggen på Diego osm försöker komma undan .Diego kommer dock upp från backen och ställer sig upp. David landar en uppspark på Diego som ändå tar sig ner i Davids guard. David slår uppåt hårt Diego jobbar hårt men verkar inte komma förbi hans guard. Med tio sekunder kvar så slutar matchen med att Diego får till en full mount och publiken står på fötterna och applåderar. Nu blir det domslut.

David Bielkheden besegrar Diego Gonzalez via enhälligt domslut (3-0)

Det var den sista matchen för idag då. Tack för mig, och se fram emot mängder med reportage, intervjuer och bildspecialer. För vår otroliga fotograf Micha Forssberg har fått till ett par riktigt snygga bilder från kvällen.

Kategorier
Golden Ring

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
19 Kommentarer
 • Jonas Persson
  14 June 2013 at 07:24

  Tjejen har snott TV’n någon som vet någon stream?

  • Kiltcalle
   14 June 2013 at 07:28

   Det sänds väl inte någonstans nu. Kl 22 visas boxningen och jag tror att hela galan skulle eftersändas nästa helg.

   • Martin Johansson
    14 June 2013 at 07:44

    Precis. Boxningen visas live på TV4 Sport. Hela galan kommer sedan att eftersändas, också på TV4 Sport vid ett senare tillfälle.

 • Marcus Wiking
  14 June 2013 at 07:46

  Är det mycket folk på plats? Slutsålt?

  • Martin Johansson
   14 June 2013 at 08:24

   Nej, tråkigt nog. Grymma matcher, men det är kanske bara 500-700 personer på plats. Men det börjar rulla in fler och fler folk hela tiden faktiskt.

   • Jonas Persson
    14 June 2013 at 09:59

    Ouch. tråkigt att inte mer folk kom.

    • Brocowich
     14 June 2013 at 10:42

     Hade gått om det bara var mma. Boxning intresserar mig allls..

 • jirlow
  14 June 2013 at 09:37

  damn, fin knock från Prazak!

 • AndersCarlzon
  14 June 2013 at 09:43

  Tråkigt att Frida förlora men hon verka inte vara i sin bästa form heller! Hon såg rätt plufsig ut i midjan! Nån som vet om hon skada sig när hon blev knockad hon verka rätt medtagen!?

 • Martin Johansson
  14 June 2013 at 10:28

  Tack för mig gott folk. Det var en grym kväll med matcher, ni skulle varit här. Men om ni inte var det så hoppas jag att jag ändå lyckas förmedla vad som hänt på så bra sätt som jag kan här ovan. Feta videointervjuer, och ännu fetare bildreportage kommer så snart som möjligt, så håll ögonen öppan.

  • citronskunk
   14 June 2013 at 10:38

   Stort tack för bra live rapport. “Frida får smaka hårda slag mot huvudet och sedan så går hon på någon slags nedtagning. Men eftersom detta är boxning så ställs matchen upp igen”. Klockrent!!

  • Kiltcalle
   14 June 2013 at 11:03

   Jag är jävligt glad att ni finns för sådana här stunder så man slipper läsa aftonblaskans senastionsartiklar. De är fan hemskt vilka dåliga “journalister” det jobbar där i jämförelse med er. Och jo, jag blev lite upprörd över deras försök att plocka billiga politiska poäng bara för att det var en svensk tjej som blev knockad. Er rapport var däremot opartisk så som det ska vara!

 • tojo77
  14 June 2013 at 11:12

  Musoke vinnarbild och Bogere flyger. Verkligen fina bilder!

 • John Sjöström
  15 June 2013 at 08:23

  Ingen rapportering om Fridas tillstånd? Alla andra medier spår ett slut på karriären.

 • sukhus
  15 June 2013 at 01:16

  “Fernandez” hahaha, blev nog lite för snabbt skrivande :D @kvadd:disqus

 • Bildspecial från Golden Ring – Två av boxningsmatcherna | MMAnytt.se
  16 June 2013 at 05:10

  […] Bilderna från helgens fantastiska gala på hotell Radison börjar rulla in. MMAnytts fotograf Micha Forssberg från Frozen Exposures hade fått den bästa platsen i hela huset, precis bredvid buren och här nedan är bilder från två av boxningsmatcherna. En liverapportering från galan kan du läsa här. […]

 • Bildspecial från Golden Ring: Frida Wallberg vs Diana Prazak | MMAnytt.se
  26 June 2013 at 11:50

  […] valt ut sina bästa bilder från matchen mellan Frida Wallberg och Diana Prazak. Du kan läsa ett sammandrag från matchen här, och se en video på den här. Matchen avslutades via en rejäl knockout där Wallberg skyndades […]

 • Svara