Bekräftat: Megan Anderson inbokad för sin nästa storfight

Megan Anderson fick inte till en match mot "Cyborg" och bokas istället in för ett titelförsvar under Invicta FC 24 den 15 juni.

Det står nu klart att Megan Anderson inte får som hon vill och istället bokas in för att försvara sitt Invicta FC-bälte.

Den 27-åriga australienskan har försökt få till en match mot Cristiane “Cyborg” Justino den senaste tiden men trots att båda är överens och vill möta varandra så har mötet inte materialiserats.

Försvarar sitt Invicta FC-bälte mot “Pretty”

Istället för “Cyborg” kommer Anderson att försvara sitt nyvunna fjäderviktsbälte mot Helena “Pretty” Kolesnyk under Invicta FC 24 den 15 juli. Titelförsvaret är kvällens huvudmatch och du kan se hela galan på UFC Fight Pass.

Anderson kommer äntra buren med fyra raka vinster där hon knockat alla sina motståndare. Hon har under dessa matcher plockat hem två Performance of the Night-utmärkelser och i sin senaste match vann hon bältet genom att knocka Charmaine Tweet.

Kolesnyk är obesegrad i sin MMA-karriär på sex matcher, hon har dessutom avslutat alla sina motståndare. Hon har dock en “No Contest” på sitt CV från 2016. Matchen blir hennes Invicta FC-debut.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Invicta FCSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...