Invicta FC skriver kontrakt med topprankad thaiboxare

Invicta FC har skrivit kontrakt med en verklig slagmaskin som kommer att förgylla organisationens galor framöver. Värvningen skulle mycket väl kunna beskrivas som en riktig bomb. Nåja, en tidsinställd bomb i vart fall. Det handlar nämligen om en thaiboxare med krut i både nävar och fötter.

Invicta FC har lyckats ro iland en riktig kanonvärvning i form av Tiffany Van Soest, mer känd som “Time Bomb”. Van Soest är utan tvivel en av världens absolut bästa kvinnliga thaiboxare. Hon är även en mycket meriterad utövare av kickboxning och karate, där hon för övrigt innehar svart bälte. Att Invicta har lyckats locka över 27-åringen till MMA-världen är faktiskt något av en skräll. “Time Bomb” kommer troligen att göra sin debut som Invicta-fighter någon gång under sommaren, rapporterar MMA Fighting.

Van Soest är före detta Lion Fight-mästare i bantamvikt och fjädervikt. Hennes CV innehåller även en mästartitel i bantamvikt hos WBC Muay Thai International. Hon är känd för sin mycket aggressiva stil som fighter. Nu tar 27-åringen från södra Kalifornien, som numera dock bor och tränar på Bali, alltså klivet över till MMA. Hos Invicta FC kommer Van Soest att gå sina matcher i stråvikt.

Kategorier
GloryInvicta FCNyheterSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...