Landslagsatleter deltar på IRFA 14 i Uppsala: Rahbi, Forslund Reis och Nilsson

? VIDEO+TEXT ✅ En mellanviktare och två fjäderviktare går en sista match inför amatör-EM ✅ IRFA 14 den 26:e maj i IFU Arena

Denna vecka är det inte bara MMA-festival i England med både Bellator 200 på fredagen och UFC Liverpool på söndagen – på lördag anordnar dessutom IRFA upplaga nummer 14. Med på galan ser vi tre stycken fighters som är aktuella inför det stundande europeiska mästerskapet i Rumänien som drar igång den 19:e juni.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Här är de landslagsaktuella atleterna som tävlar på IRFA 14


– Jessica Forslund Reis – fjädervikt, klass-A

I en fjäderviktsmatch går Linköping Kampsportcenter:s Jessica Forslund Reis som är obesegrad som amatör, sin första match i A-klassen. Hon möter Jessica Andersson från Skövde-klubben Coloseum.

För en månad sedan träffade vi Forslund Reis på Bosöns Elitidrottcenter på Lidingö i Stockholm och pratade då bland annat med henne om det stundande mästerskapet men också om matchen mot Andersson.

MMAnytt presenterar: Jessica Forslund Reis

Jessica Forslund Reis representerar MMA-landslaget och Kampsportscentret i Linköping. Den 26:e maj går hon sin femte amatörmatch i MMA mot Jessica Andersson från Skövde."Min dröm vore att möta Holly Holm."MMAnytt var med MMA-landslaget under uppladdningen den 22:a april på Bosön och passade på att ta ett kort snack med Forslund Reis.

Publicerat av MMAnytt.se den 25 april 2018


– Jimmie Nilsson, fjädervikt klass-A

Jimmie Nilsson från Coloseum i Skövde är en av två fjäderviktsherrar som åker med till Rumänien för EM nästa månad. Han tar sig an 23-årige Jacob Valegren från Örebro på IRFA 14 i helgen. Nilsson var tyvärr inte närvarande under landslagsuppladdningen på Bosön i april.

Nilsson har 3-1-0 i amatör-facit i MMA och har tidigare även tävlat i Shootfighting, bland annat på svenska mästerskapen 2016.


– Heytham Rahbi, mellanvikt klass-A

Heytham Rahbi är av tunisiskt ursprung och tränar på svenska MMA-pionjären August Walléns klubb Gladius MMA i Göteborg. Rahbi har tagit medalj i flera internationella tävlingar, så väl som i Sverige.

Rahbi, 23, möter Moraad Moreno som tränar på Pancrase i Stockholm på IRFA 14 i helgen. Förra månaden träffade vi Rahbi på landslagets uppladdning inför det stundande europeiska mästerskapet i Rumänien och passade då på att ta reda på mer om Rahbi.

MMAnytt presenterar: Heytham Rahbi

Mellanviktaren Heytham Tounes representerar Gladius MMA och MMA-landslaget. Han tagit medaljer i flertalet amatörmästerskap – flerfaldig SM-medaljör och har även vunnit asiatiska mästerskapen.När MMAnytt.se var på plats på Bosön Elitidrottscenter passade vi på att ta ett snack med herr Rahbi."Vill dra hem några medaljer till för landslaget och till slut att bli bäst i världen."

Publicerat av MMAnytt.se den 22 maj 2018


För att stötta våra svenska atleter – köp dina biljetter till IRFA 14 i Uppsala HÄR.

Fullständigt matchkort för IRFA 14 i IFU Arena i Uppsala

Proffs

 • Catch-vikt (80 kg): Khamzat Chimaev (Allstars) vs. Gard Olve (MMA Trondheim)
 • Fjädervikt: Firat Dogan (Allstars) vs. Robert Ado Nyström (Halmstad MMA)

Amatör

 • Mesut Ismash Pancrace Gym vs Kevin Osorio MAAC 61,2 kg
 • Jakob Valegren Akademi Nord Vs Shoeb Perrys Gym 65,8kg
 • Jimmie Nilsson Coloseum Fight Center vs Bilal Borz Allstars 65,8 kg
 • Jessica Andersson Coloseum Fight Center vs Jessica Forslund Reis Linköpings KC 65,8 kg
 • Tobias Söderberg Mjölby Fight Gym vs Wasi Id MAAC 70,3 kg
 • John Oldenqvist GBG MMA 70,3 kg vs Elvin Hoxha MAAC 70,3 kg
 • Christopher Jeanpier Basauri Corrales Nacka Dojo vs Oskar Biller Nova MMA 77,1kg
 • Said Hussein Legion FightClub Romania vs Vincent Pettersson Allstars 83, 9 kg
 • Moraad Moreno Pancrace Gym vs Heytam Tounes Gladius MMA 83, 9 kg
 • Johnny Andersson Linköpings KC vs Omid Mosavi Södermalm MMA 93 kg
 • Salif Diop Pancrase Gym vs Onofrei George Legion FightClub -120kg

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
IRFASenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

Sverigeoddsen – UFC Vegas 61

OKT. 1: UFC Vegas 61

UFC Fight Night: Dern vs. YanODDSSPELBOLAG
Ilir Latifi Rond 13.40
Ilir Latifi via KO/TKO/DQ Rond 27.00
Ilir Latifi via KO/TKO/DQ Rond 312.00
Ilir Latifi via Submission10.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...