KSWs tungviktsmästare Karol Bedorf vill möta Fedor Emelianenko

Fedor Emelianenko är planerad att göra comeback vid nyår men står fortfarande utan motståndare. Nu berättar KSWs tungviktsmästare Karol Bedorf att han vill möta Emelianenko.

Fedor Emelianenko är bokad för att göra sin comeback på nyår för den japanska galan Rizin Fighting Federation. Det blev officiellt i september men Rizin FF har ännu inte lyckats med att hitta en motståndare åt Emelianenko.

Rizin har ett samarbete med flera MMA-organisationer runtom i världen. En av dem är den polska organisationen KSW. KSWs tungviktsmästare är Karol Bedorf. Bedorf har ett matchfacit på 13 vinster och 2 förluster. Han har radat upp sju raka vinster där tre av dem varit på avslut. Av de han mött är de forne UFC-fighterna Rolles Gracie och Oli Thompson de största namnen. Bedorf berättar nu att han är intresserad av att möta Emelianenko:

”I do not know if there are any possibilities that I could face him. Of course this is Fedor. I’d like to face him purely from a sporting point of view. There is some obsession or something. I just know that somewhere out there is an established co-operation with the Japanese organization Rizin. I am waiting for suggestions from the owners of the [KSW] Federation.”

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
KSWz-Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.