Matchkort och trailer inför KSW 31

KSW 31 går av stapeln 23 maj i Gdansk och kommer bjuda oss på två titelmatcher och flera UFC-veteraner kommer gå match på galan.

Det var under deras senaste gala, KSW 30, som det blev avslöjat när nästa KSW-gala kommer hållas och vilka fighters som kommer att gå match på det kortet.

Huvudmatchen består av ett mellanviktsmöte där Michal Materla (21-4) kommer försvara sitt bälte mot Tomasz Dwarl (21-4-1-0), den förste polacken att gå match i UFC. Materla har vunnit nio av sina tio senaste matcher och har förnyat sitt kontrakt med KSW. Dwarl gick sex matcher i UFC och fick ihop ett UFC-rekord på 3-3.

I den andra titelmatchen är det tungviktaren Karol Bedorf (11-2) som ska försvara sitt bälte för andra gången mot Bellator-veteranen Peter Graham (11-7). Mariusz Pudzianowski (8-3-0-1) ska också gå match på galan, men i dagsläget är oklart mot vem.

Preliminära matchkortet för KSW 31

Michal Materla vs Tomasz Dwarl
Mariusz Pudzianowski vs TBA
Karol Bedorf vs Peter Graham
Goran Reljic vs TBA
Maciej Jewtuszko vs Robert Radomski
Jay Silva vs Aziz Karaoglu
Tomasz Narkun vs Karol Celinski

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
KSW
Profilbild på Redaktionen

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara