Augusto “Tanquinho” Mendes tecknar kontrakt med Legacy FC

Ännu en världsmästare i jiu jitsu valde nyligen att ta steget över till MMA, då Augusto Mendes under gårdagen tecknade kontrakt med “Legacy Fighting Championship.”

Augusto Mendes (2-0), som vann världsmästerskapet i brasiliansk jiu jitsu förra året, har hunnit med att gå två professionella MMA-matcher; Xavier Ramirez (0-2) var först ut med att ge vika för brasilianarens egenskaper på mattan, då han klappat efter endast 90 sekunder. Omar Castro (4-3) gick även han ett liknande öde till mötes, då ett armlås i andra ronden satte stopp för mexikanens framfart i början av månaden.

Enligt “Tanquinho” själv debuterar han för organisationen i november, mot en ännu okänd motståndare. Mendes är ingen främling till sportens högre nivåer, då han sedan bytet till MMA börjat träna med UFC:s forne lättviktsmästare Benson Henderson (21-3).

Kategorier
Legacy Fighting Champinship

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...