Georgi Karakhanyan möter Din Thomas på Legacy FC 19

Det rapporterades för ca en månad sedan att grapplingfenomenet Robert Drysdale (5-0) kommer att gå match på nästa Legacy-gala. Under helgen så kom nyheten att ytterligare två matcher har bokats då Georgi Karakhanyan (20-3-1) kommer att möta Din Thomas (25-8 1 NC) i den delade huvudmatchen. Även ett möte mellan de två talangfulla fjäderviktarna Kevin Aguilar (7-0) och Hunter Tucker (5-0) kommer att ske på galan.

Georgi Karakhanyan gjorde sin proffsdebut 2006 och gick segrande via en submission i den andra ronden. Efter en oavgjord match och tre raka avslut så åkte han sedan på sin första förlust då han förlorade via ett delat domslut mot Chris David i februari 2008. Han satte efter det igång en vinstsvit där han vann åtta raka matcher med sex avslut för att få en inbjudan till Bellators fjäderviktsturnering. I debuten så gick han segrande via knockout mot Bao Quach för att sedan i semifinalen förlora via domslut mot den slutliga turneringsvinnaren Joe Warren. Efter en vinst via domslut över Anthony Leone så fick han i mars 2011 gå med i ännu en turnering och förlorade då redan i kvartsfinalen mot Patricio “Pitbull” Freire. Efter tiden i Bellator så avslutade han fyra raka matcher i den första ronden och kammade även hem fjäderviktsbältet i Tachi Palace Fights. Han försvarade i september 2012 sitt bälte med en domslutsvinst mot Micah Miller för att sedan besegra Hiroyuki Takaya via ett delat domslut på Dreams nyårsgala.

Din Thomas Startade MMA-karriären redan 1998 och tog sig efter tolv vinster och endast en förlust in i UFC. Han förlorade i debuten mot B.J. Penn och vann under sin första period i UFC mot både Fabiano Iha och Matt Serra men förlorade förutom debutmatchen också mot Caol Uno. Det dröjde sedan ända till 2006 innan han återigen tog sig in i organisationen då han deltog i den fjärde säsongen av The Ultimate Fighter. Efter att ha besegrat Rich Clementi, Clay Guida och Jeremy Stephens så åkte han på två raka förluster mot Kenny Florian och Josh Neer för att ännu en gång bli av med kontraktet. Han hoppade efter förlusterna ner till fjädervikt och vann tre raka matcher via avslut där den senaste var mot Dustin Pague i januari 2010. Det dröjde efter det nästan två och ett halvt år innan han återvände och besegrade Cody Bollinger via submission i den första ronden, kommissionen ändrade i efterhand matchen till no contest av okänd anledning.

Legacy FC 19 kommer att gå av stapeln i Allen Event Center i Allen, Texas och huvudmatchen på galan kommer att vara en titelmatch i flugvikt mellan Will Campuzano (11-4) och obesegrade Alan Nascimento (7-0) från Chute Boxe.

Huvudkort

 • Titelmatch i flugvikt: Will Campuzano vs. Alan Nascimento
 • Fjädervikt: Georgi Karakhanyan vs. Din Thomas
 • Lätt tungvikt: Robert Drysdale vs. D.J. Linderman
 • Bantamvikt: Matt Hobar vs. Nelson Salas
 • Bantamvikt: George Pacurariu vs. Steven Peterson
 • Fjädervikt: Chris Jones vs. Reynaldo Trujillo
 • Fjädervikt: Kevin Aguilar vs. Hunter Tucker

Underkort

 • Weltervikt: Sean Holden vs. Armando Servin
 • Catchvikt om 150 lbs: David Armas vs. Brad Mitchell
 • Mellanvikt: Angelus McFarlane vs. Evan Thompson
 • Mellanvikt: Bull Lawal vs. Jabari Shakur
 • Tungvikt: James Hall vs. Vernon Lewis

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Legacy Fighting Champinship

Svara