Legacy FC 45 bokat för Tulsa, Oklahoma i mitten av september

Det börjar bli svårt att hålla reda på alla galor, datum och platser men vi gör vårt bästa och fick under dagen Legacy Fighting Championships uppkommande tillställning att se fram emot. 

Det handlar alltså om Legacy FC:s 45:e gala som under dagen officiellt annonserades för Tulsa, Oklahoma och stadens Hard Rock Hotel & Casino den elfte september. Man har redan hunnit med att boka sex matcher för galan varav huvudmatchen trots att det återstår mer än en månad faktiskt blir i catchweight.

Andrew Todhunter (7-0) skulle ha tävlat under UFC 188 i Mexiko förra månaden men fick se UFC-debuten skrotas efter att han insjuknat mitt under viktminskningen inför galan. Då den före detta militären vanligtvis tävlar som mellanviktare och motståndaren Dylan Smith (10-6) som welterviktare har man kommit överens om att matchen de två emellan ska gås i en överenskommen vikt. Exakt vilken vikt detta blir har inte offentliggjorts.

Todhunter är inte bara obesegrad sedan proffsdebuten i slutet av 2011 utan har faktiskt avslutat samtliga motståndare. Han har därpå två framträdanden i Legacy FC under bältet. Smith debuterar å sin sida för organisationen efter vinst i sin senaste match. Amerikanen har bland annat hunnit med att tävla för både Bellator och Strikeforce tidigare i karriären. Alla sex matcher hittills annonserade för Legacy FC 45 hittas nedan.

 • Catchweight: Dylan Smith vs. Andrew Todhunter
 • Lättvikt: J.C. Cottrell vs. Ed Kline
 • Fjädervikt: Sean Soriano vs. James Warren
 • Lättvikt: Derrick Adkins vs. Jesse Chaffin
 • Mellanvikt: Steve Hess vs. Canaan Grigsby
 • Stråvikt: Kathina Catron vs. Kaline Medeiros

Kategorier
Legacy Fighting ChampinshipNyheterSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...