VIDEO: Otursförföljde Joe Riggs skadar sig under M-1 Global 93

🎦 VIDEO+TEXT ✅ UFC-veteranen Joe Riggs verkar inte kunna få lyckan att vända ✅ Alexander Shlemenko förlorar på hemmaplan

När man pratar om “gym-fighters” – det vill säga fighters som fullkomligt kör över alla i gymmet, men när det väl kommer till match går de inte hela vägen – är Joe “Diesel” Riggs (48-18-1) ett praktexempel. Under Matt Hughes storhetstid i UFC pratades det ofta om att just Riggs skulle vara den som skulle sätta stopp för Hughes, något som aldrig kom att ske.

Under fredagen satte UFC-veteranen Riggs sin obesegrade svit på fem vinster och en oavgjord på spel mot den obesegrade Artem Frolov (11-0-0) under M-1 Global 93: Shlemenko vs. Silva i Chelyabinsk, Ryssland. I andra ronden faller Riggs plötsligt ihop och tar sig för knäet varpå domaren bryter matchen.

Se den snöpliga förlusten nedan!

Favoriten Alexander Shlemenko förlorar på hemmaplan

Ryske veteranen Alexander “Storm” Shlemenko (57-11-0) tog i huvudmatchen sig an brassen Bruno Silva (18-6-0) där ryssen var segertippad.

Det gick tyvärr inte vägen för Shlemenko som fick se sig besegrad redan i första ronden tack vare ett knä många tunga uppföljande slag från “Blindado”

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
M-1 GlobalSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara