Ben Askren berättar om varför matchen mot Luis Santos blev inställd

Ben Askren berättar på sin facebooksida om varför matchen mot Luis Santos blev inställd. Han berättar också att Santos försökt undvika ett returmöte och letat andra matcher.

Tidigare idag blev huvudmatchen på One Championship: Pride of Lions inställd. Matchen var ett returmöte mellan Ben Askren och Luis Santos. Matchen skulle ursprungligen ske om welterviktsbältet(77,1kg) men efter att Santos inte klarade av viktgränsen blev titelmatchen inställd. För att matchen skulle bli av behövde Santos klara av en ny viktgräns på 86,1kg dagen efter. Santos klarade inte av den nya viktgränsen och matchen blev inställd.

Nu berättar Askren mer om hela situationen mellan honom och Santos. De möttes ursprungligen i April tidigare i år. Sedan dess har One försökt få till ett returmöte som Santos slutligen accepterade på One Championship: Pride of Lions. Enligt Askren ville Santos inte gå mötet tidigare än november och ska även istället jag matcher för andra organisationer som amerikanska Titan FC. Hela Askrens berättelse kan du se här nedan:

So unbelievable you have to hear it for yourself!

Posted by Ben Askren on den 13 november 2015

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Ben AskrenONE ChampionshipSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...