Brandon Vera debuterar på ONE FC 23: “Warrior´s Way”

UFC-veteranen väntas alltså gå sin första match för den asiatiska organisationen i början av december, efter att man under dagen annonserat två matcher för ONE FC 23.

Brandon Vera (12-7) går således sin första match utanför UFC på mer än nio år under ONE FC 23: “Warrior´s Way” den femte december, då “The Truth” möter Igor Subora (5-1) i sin debut för organisationen. Detta efter att ha förlorat sina två senaste matcher i UFC, mot Mauricio “Shogun” Rua (22-9) och Ben Rothwell (34-9). Subora debuterar även han för ONE FC i och med mötet, med fem vinster genom avslut i första ronden i ryggen.

I samband med Veras match bekräftade man även att bantamviktsmästaren Bibiano Fernandes (16-3) försvarar sin titel på galan, då han tar sig an Dae Hwan Kim (10-0-1) i den filippinska huvudstaden.

Kategorier
ONE Championship

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
5 Kommentarer
 • Kenny Starfighter
  31 October 2014 at 06:36

  Blir det i LHW eller HW?

  • Headown
   1 November 2014 at 07:50

   Troligen Lhw. Han passar bättre där imo. (:

 • Patrik Andersson
  31 October 2014 at 07:57

  Hittar ingen video, men Vera sa ju en gång i tiden att han skulle erövra både LHW och HW titlarna i UFC. I lol’d THEN.

 • Good Guy
  1 November 2014 at 12:13

  Jag minns en tid när Brandon Vera var the next big thing och en tid när han var min absoluta favoritfighter :) Tiden går!

 • Headown
  1 November 2014 at 07:50

  Kul att han fortsätter, en av dessa fighters som har det mest av vad som krävs för att komma riktigt långt, men det fallera någonstans på vägen. Men kul att “The truth” fortsätter att tävla. Krig Vera!

 • Svara


  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...