Demetrious Johnson klar för unik specialmatch mot Muay Thai-stjärnan!

✔ Hybrid-regler för "Mighty Mouse" i hans retur till buren! ✔ ONE Championship utannonserar två titelmatcher med bland annat John Lineker!

Den forne UFC-mästaren Demetrious Johnson är klar för sin nästa match och det är en unik sådan!

Den femte december kommer “Mighty Mouse” Johnson att återvända till ONE Championship-buren då han tar sig an Rodtang Jitmuangnon. “The Iron Man” Rodtang är en av Muay Thai-världens superstjärnor och tar nu steget till MMA, men inte helt och hållet!

Specialmatchen mellan “Mighty Mouse” och “The Iron Man” kommer nämligen att utkämpas i specialregler under fyra treminuters-ronder. Den första och tredje ronden kommer att vara Muay Thai medan rond två och fyra kommer att vara MMA.

ONE-chefen Chatri Sityodtong avslöjade själv den spännande matchen när han gästade The MMA Hour igår!HETAST JUST NU


ONE: Demetrious Johnson vs Rodtang

Specialmatchen markerar “Mighty Mouse” Johnsons retur till tävlan sedan april då han knockades av Adriano Moraes i en titelmatch om flugviktstiteln.

Johnson blev brutalt avslutad med ett brutalt knä i andra ronden och det var första gången som han blivit stoppad i sin professionella karriär. Det var också “Mighty Mouses” första förlust sedan han debuterade i ONE i mars 2019. Innan förlusten hade han tre raka vinster och hade vunnit ONE Grand Prix i flugviktsklassen.

Rodtang har i sin tur en segersvit på tio raka i ONE. Trots att han endast är 24 år har han redan gått 319 matcher i Muay Thai och kickboxning, varav han vunnit 267 av dem. Innan specialmatchen kommer Rodtang också att hinna med en kickboxningsmatch mot Daniel Puertas som går av stapeln i oktober.

Förutom Johnson vs Rodtang kommer ONE-galan i december även att bjuda på två spännande titelmatcher mellan några av organisationens hetaste namn.

 • Titelmatch i bantamvikt: Bibiano Fernandes vs John Lineker
 • Titelmatch i fjädervikt: Thanh Le vs Garry Tonon

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Demetrious JohnsonONE ChampionshipSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...