Luis Santos möter den före detta mellanviktsmästaren Igor Svirid under ONE Championship 46: Titles and Titans

Nu är det klart vilka som kommer stå för huvudmatchen under ONE Championship 46: Titles and Titans som hålls i Indonesien. Det kommer bli en fight mellan den före detta mellanviktsmästaren Igor Svirid och Brasiliens Luis Santos.

ONE FC återvänder till Indonesien den 27 augusti för att bjuda på ett fullspäckat evenemang där bland annat Igor Svirid (10-2) och Luis Santos (62-9-1) kommer mötas i mellanviktsklassen.

Svirid vann bältet i november 2014 via en 17 sekunders-knock av Leandro Ataides men förlorade det elva månader senare mot Vitaly Bigdash. Det var Svirids första förlust på elva matcher.

3846_img_4541

Luis Santos har inte förlorat på fyra år. Foto: ONE FC

 

Luis Santos slåss i den absoluta toppen av ONE FC

Santos är i sin tur en riktig veteran i sporten och har samlat ihop ett imponerande matchfacit på 62 vinster, varav 49 stycken har kommit via avslut. Den 36-åriga brasilianaren har inte förlorat sedan han slogs i Bellator under 2011 och 2012.

I april 2015 mötte han Ben Askren i en titelmatch under ONE Championship: Valor of Champions som tyvärr slutade med att Santos fick ett oavsiktligt finger i ögat och fastställd som en NC (No Contest). Efter det kom han tillbaka och avslutade Rafael Silva med knän och fotbollssparkar mot huvudet under ONE Championship: Tribe of Warriors i februari 2016.

Kortet utspelas i Jakarta Convention Center i Jakarta och kommer att kunna streamas online via pay-per-view.

Kortet ser för närvarande ut som följande:

  • Mellanvikt: Luis Santos (62-9-1) vs. Igor Svirid (10-2)
  • Lätt tungvikt: Jake Butler (7-1) vs. Marcin Prachnio (11-2)
  • Fjädervikt: Edward Kelly (7-3) vs. Vincent Latoel (16-17-2) at featherweight;
  • Fjädervikt: Sami Amin (5-3-1) vs. Anthony Engelen (4-2)
  • Fjädervikt: Yohan Mulia Legowo (8-4) vs. Sunoto Peringkat (4-2)
  • Bantamvikt: Bernard Soriano (2-2) vs. Mario Wirawan (5-3)

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ONE ChampionshipSenaste Nyttz-Galor

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara