Foto via YouTube/ONE Championship

Se PRIDE-veteranen Shinya Aoki vinna med BRUTALA armbågar!

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Shinya Aoki kammar hem blodig TKO-vinst på ONE Championship: Reign of Kings! ✅ Se avslutet här på MMAnytt!

I den delade huvudmatchen på ONE Championship: Reign of Kings i Manila, Filippinerna fick vi se PRIDE-veteranen Shinya Aoki tillbaka i buren. Japenen tog sig an thailändaren Shannon Wiratchai – som blev blodigt avslutad redan i den första ronden.


RELATERAT: ONE Championship: Reign of Kings – se hela galan här!


Det dröjde inte länge innan Aoki lyckades få ner Wiratchai, etablera toppkontroll och därifrån ösa ner med stenhårda slag och vassa armbågar – varpå domaren gick emellan och Aoki tilldelades vinsten via teknisk knockout.

Kolla in avslutet nedan!

Officiellt resultat: Shinya Aoki besegrade Shannon Wiratchai via TKO (slag och armbågar) i rond 1 (2:16).

Aoki står nu med en vinstsvit på två raka matcher och har totalt hunnit samla ihop 41 segrar, åtta förluster och en “No Contest” i sin legendariska MMA-karriär.

Wiratchai står själv med ett matchfacit på 9-3, 1 NC efter nederlaget.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
ONE ChampionshipSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...