Titelmatch i mellanvikt blir huvudattraktion på ONE FC 23: “Battle of Lions”

Organisationens mellanviktsbälte väntas få sin första ägare efter den kommande galan, då man under dagen annonserade vilka två som tävlar om titeln i huvudmatchen på “Battle of Lions.”

Igor Svirid (9-1) får alltså chansen att utmana om bältet i sin första match för ONE FC, då han och Leandro Ataides (7-0) gör upp om det första sådana i organisationens historia om lite mer än en månad. Man behöver inte leta alltför långt för att förstå varför kazaken givits chansen, då sex av hans nio vinster kommit genom avslut, varav fyra i första ronden.

Ataides har även han lyckats rada upp sex vinster i rad, då han i sin tredje match för ONE FC går karriärens största sådana hittills. I och med offentliggörandet av titelmötet annonserade man ytterligare tre matcher för galan, som äger rum i Singapore den sjunde november. Samtliga matcher ses nedan. 

  • Titelmatch i mellanvikt: Leandro Ataides vs. Igor Svirid
  • Weltervikt: Bakhtiyar Abbasov vs. Luis Santos
  • Weltervikt: Dwayne Hinds vs. Warren de Reuck
  • Mellanvikt: Tatsuya Mizuno vs. Aung La N Sang

Kategorier
ONE Championship

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...