UFC Fight Pass börjar sända Pancrase Live

UFCs Fight Pass fortsätter att växa. Den japanska organisationen Pancrase är nästa organisation som kommer visas live på Fight Pass.

UFCs Fight Pass innehåller inte bara UFC relaterade galor. Fight Pass biblioteket innehåller redan alla galor från bland annat Pride Fighting Championship. Samtidigt visar de andra galor som Invicta live och nu blir det senaste tillskottet bland livesändningar den japanska organisationen Pancrase.

Pancrase är en organisation som är några månader äldre än UFC. När UFC startade för att se vilken kampsport som var bäst hade Pancrase och den japanska fribrottningsscenen redan börjat experimentera när de inte längre ville ha uppgjorda wrestlingmatcher. Det var i Pancrase legender som Bas Rutten och Shamrockbröderna startade sina karriärer. Även i modern tid finns det fighters som Jose Aldo och Carlos Condit som tävlat i organisationen.

Livesändningarna av Pancrase förväntas att börja senare i september.

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
PancraseUnderhållningz-Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Vem borde David Teymur möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...