Super Fight League skriver kontrakt med Todd Duffee, Trevor Prangley, Paul Kelly med fler

Den Indiska organisationen Super Fight League kommer att ha sin debutgala den 11 mars i Mumbai, där huvudeventet kommer att ske mellan James Thompson och Bob Sapp. Men de själva kan inte hålla i ett matchkort, och därför har SFL sträckt sig ut till andra fighters och nu bundit ett par till organisationen.

De nya signeringarna rapporterades igår kväll av organisationen själv, och innehåller bland annat tungviktaren Todd Duffee som efter 1-1 i UFC plötsligt blev släppt från organisationen. Han gick vidare för att möta Alistair Overeem på kort varsel på Dream Dynamite!! 2010 på nyår 2010, men blev besegrad via en knockout efter bara 19 sekunder. Han har under 2011 varit på avbytarbänken på grund av diverse skador.

Men utöver Duffee så berättade de även att de signerat bland annat Trevor Prangley, Paul Kelly, Baga Agaev, Lena Ovchynnikova och Xavier “Professor X” Foupa-Pokam. Om alla dessa kommer att deltaga på matchkortet den 11 mars är oklart, men det mesta pekar på det i dagsläget. Vem som kommer att möta vem är däremot inte klart, och bör annonseras inom de kommande veckorna.

Kategorier
SFL
12 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...