Alistair Overeem gör en Bas Rutten och spöar vakter

overeem_beltbig
Se inte så kaxig ut, du har fortfarande inte spöat Fadde.

Om man är bevandrad medborgare av MMAnytt-nationen så känner ni säkert till att Andrei Arlovski hoppade in istället för Alistair Overeem för att möta Brett Rogers, då Overeem dragit på sig en handskada. När den här nyheten kom ut så var det ingen som visste hur han hade skadat sin hand.

Fighters Only Magazine har nu rotat upp sanningen och det ser ut som det är en historia inspirerad av självaste Bas Rutten. Och det hela berättas från hans manager Bas Boons blogg (som jag för övrigt inte hittar någon adress till).

“Alistair var på en känd nattklubb med hans bror Valentine Overeem. Alistair gick till toaletten men hade inte mynt för att kunna betala för sitt toalettbesök. Alistair berättade för kvinnan han skulle betala till att han skulle ge henne en euro när han kom tillbaka, eftersom han inte hade någon växel. Sen beblandade sig en säkerhetsvakt som stod i närheten.

Hans bror, Valentine, såg incidenten och började också fråga vad problemet var. De erbjöd sig att betala, men vid den punkten så hade sex säkerhetsvakter kommit och omringat dem. Bröderna Overeem bads om att lämna klubben och Alistair var redan utanför när han såg hans broder Valentine slåss.

Valentine diskuterade fortfarande situationen på väg ut när en vakt slog Valentine i ansiktet med en ficklampa. Tre väktare kastade sig på Valentine och Alistair ville gå tillbaka in för att hjälpa hans bror. Resultatet var fem säkerhetsvakter placerade på sjukhus.”

Boon fortsätter att avslöja att en av säkerhetsvakterna som var involverade i incidenten blev sparkad, medans en annan försökte lägga ansvaret på Overeem-bröderna.

Efter den hela persen så klagade Overeem över ett smärtsamt sår i hans hand och gick endast till sjukhuset när hans team på Golden Glory pushade honom till det.

“Det var bara på grund av att han blev pushad att gå till sjukhuset som fick honom att rädda sin hand. När han till slut fick sin skada kontrollerad så rådde de han att stanna på sjukhuset ett par dagar. De berättade för honom att om han kommit in lite senare så hade han kunnat förlora sin hand,” skriver Boon.

Så, åker du och festar i Holland, se till att ha en extra Euro i närheten ifall du springer på en toalett-tant. För er egen säkerhet.

Kategorier
Strikeforce
6 Kommentarer

Svara