Arlovski vs Rogers släpper lös på “Strikeforce: Lawler vs. Shields”

peepee
Pic sez it all.

Förre UFC tungviktsmästaren Andrei Arlovski ska, enligt flera källor,gå sin nästa match på Strikeforce-galan “Lawler vs. Shields” som går av stapeln den 6e juni. Troligtvis ska matchen avgöra vem som får gå en titelmatch mot Alistair Overeem, som enligt vissa källor skulle ha försvarat bältet mot Rogers med en gång, men som gått och dragit på sig en handskada.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om matchen. Arlovski kommer antagligen att göra det till en riktig show med lite boxning och lite fart, men jag har inte sett mycket av Rogers. Brett Rogers har ett imponerande facit med sina nio vinster och noll förluster, men såvitt jag vet har han egentligen aldrig slagit någon som är värd att nämna. Sin senaste match gick han mot “Abongo” Humphrey under Strikeforce: Shamrock vs Diaz När jag tänker på Rogers så minns jag bara hans tjafs med Kimbo Slice på den tiden EliteXC fortfarande fanns.

Fast så har jag iofs druckit en pava whiskey och varit vaken 72 timmar i sträck, så jag kanske inte är det tyngsta namnet som uttalat sig om saken.

Kategorier
Strikeforce
7 Kommentarer

Svara