Bobby Lashley och Chris “Cyborg” Santos får motståndare


Bobby drömmer om att en dag få gå en match för bältet. Den obesegrade mästaren kommer dock visa sig bli ett stort hot.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Det är bara nån dag sedan Strikeforce: Heavy Artillery avslutats, och redan nu har de börjat planera in fler matcher. Under gårdagen presenterade de både Bobby Lashley och Christiane “Cyborg” Santos kommande motståndare.

Den gamla WWE-mästaren Bobby Lashleys motståndare kommer vara Ron “The Monster” Sparks. Det här är en kille som till och med i jämförelse med Lashley är en stor kille. Han är 196 cm och väger in på 130 kilo. Dessa värden har hjälpt honom att samla ihop ett MMA-rekord på 5-0 sedans han MMA-debut under 2006. Lashley själv har också ett MMA-rekord på 5-0, så det här innebär den första förlusten för någon av de två. Matchen planeras in på ett Strikeforce-event som ska gå av stapeln den 16 juni.

Cyborg Santos är kvinnan som just nu håller i Strikeforce bälte i den kvinnliga mellanviktsdivisionen. Hon tog hem det vakanta bältet efter en match mot Gina Carano i augusti 2009, och gjorde sitt första titelförsvar i januari 2010 mot Marloes Coenen. Sen fick Strikeforce ett ganska stort problem. Deras kvinnliga mellanviktsdivision är inte tillräckligt djup, och efter bara två matcher har Cyborg rensat igenom hela divisionen.

Därför välkomnar nu Strikeforce Jan “Cuddles” Finney med öppna armar, och ger henne en titelmatch direkt. Finney, nej jag tänker inte använda hennes smeknamn, har ändå hunnit med ett gäng matcher i MMA. Hon har samlat ihop ett rekord på 8-7, men det känns som att Strikeforce har tagit det första bästa bara för att kunna ha en titelmatch för Cyborg. Det ska bli väldigt intressant att se hur Strikeforce hypar upp den här galan.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Strikeforce
6 Kommentarer

Svara