Fedor Emelianenko vs Fabricio Werdum bekräftat, sker i juni


Mine!

Strikeforces VD Scott Coker har pratat en del, och det ser ut som att Fedor Emelianenko har en hel del med vad han sa att göra. Det har ryktats om och om igen om var Fedor kommer gå sin nästa match, och mot vem. Från början var det ryktat att han skulle möta Fabricio Werdum eller Alistair Overeem, men förhandlingarna med Werdum gick inte igenom, och Overeem ska gå coh möta Brett Rogers istället.

Sen började det ryktas om att Fedor skulle möta Hidehiko Yoshida på hans pensionsgala, men det var endast rykten och det blir nog inget där. Det ska Coker se till åtminstone, vilket han gjorde klart på presskonferensen efter Dream 13 i måndags:

“M-1 Global and Strikeforce entered into a three fight contract exclusive for Fedor to fight in a co-promotion between Strikeforce and M-1 Global, and as you know we did the first fight on Nov 7 in Chicago,” säger Coker

“Fedor is now scheduled to fight in June towards the end of the month in America against Fabricio Werdum.”

“I’ve heard the rumors as well [about Fedor vs. Hidehiko Yoshida], and as I know more I will let the media know in America, and let the media know here, but I believe that’s just a rumor.”

Så inte nog med att han definitivt kanske krossade ryktena med Fedor vs Yoshida, han bekräftade också Fedors första motståndare för 2010 – Fabricio Werdum. Men vi får väl se om förhandlingarna går igenom helt och hållet den här gången, för jag litar inte riktigt på det förrens vi får se en tuff poster på det hela, eller åtminstone en bekräftelse på Strikeforce hemsida.

Tack till Frank Fenster och Rickard för tipsen.

Kategorier
Strikeforce
45 Kommentarer

Svara