Luke Rockhold skadad och borta från Strikeforce: Champions

Snart blir det svårt för Strikeforce att använda pluralformen för mästare när de anordnar sin sista gala den 12 januari. Denna gång är det mellanviktsmästaren Luke Rockhold som ska ha skadad sig och dragit sig ur den planerade matchen mot Lorenz Larkin enligt MMA Corner. Enligt rapporten ska han ha skadat vristen, samma skada som tvingade honom att dra sig ur den gala som planerades till den 3 november som aldrig blev av.

Detta är inte första stora bakslaget för Strikeforce i planeringen av sin sista gala då det finns uppgifter som tyder på att titelmatchen i lättvikten också är skrotad då deras regerande mästare Gilbert Melendez varit tvungen att dra sig ur matchen mot Pat Healy på grund av skada.

Om ovanstående stämmer innebär det att den enda titelmatchen som återstår är mellan Nate Marquardt och Taric Saffiedine om titeln i weltervikt. På kortet förväntas även Daniel Cormier, som segrade i Strikeforces Heavyweight Grand Prix, möta Dion Staring men det är i dagsläget inte annonserat som en titelmatch.

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
Strikeforce

All in
Omröstning

Vem borde David Teymur möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...