Mousasis nästa match på nyårsafton i K-1

MousasiManhoef
Om blickar kunde döda, Gegard när han spöade Manhoef i Dream

Så fort det blev känt att Dan Henderson hade skrivit kontrakt med Strikeforce pekade det mesta på en potentiell titelmatch mot lätta tungviktsmästaren Gegard Mousasi. Men FanHouse har fått mail av Gegard där han skrev att Strikeforce ännu inte erbjudit den matchen.

Han skrev också:

That would be an exciting fight for the fans,” he wrote. “For me, it’s just another fight. But I understand that a win over a caliber fighter like Dan Henderson is very interesting.

Sen skrev han och berättade att hans nästa match kommer var i K-1 med dess regler. Dynamite!! Showen på nyårsafton i Japan, men hans motståndare har inte blivit officiell ännu. Han har slagits en gång tidigare i K-1 och slog då Musashi i första ronden via TKO förra nyårsafton, samma gala.

FanHouse frågade honom om när han ska slåss i MMA igen och då berättade Mousasi att hans kontrakt är skrivit som så att han bara fightas på samma Strikeforcegalor som Fedor slåss på.

So when he fights, I will fight too. But sooner would be also be fine by me

Scott Coker har tydligen också skrivit lite emails med FanHouse. Det är deras grej att skriva mail för att få info. Nåväl, Scott skrev att han räknar med att Henderson ska göra sin debut i Strikeforce i April eller maj. Med tanke på vad som sagts om Fedors skador så ska han ju kunna slåss någonstans där. Med andra ord kanske en match mellan Mousasi och Henderson inte är en omöjlighet.

Skulle Mousasi slå Henderson skulle utan tvekan hans karriär skjuta ännu mer i höjden. Vem vinner en match mellan dom två tror ni? Själv är jag nog inne på Mousasi, men Henderson är ingen enkel fisk att steka.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
K-1Strikeforce
2 Kommentarer

Svara