Ni minns det här med att Fedor ska gå i pension? Luring


“Ha! Om dom gick på den där, vad tror ni dom kommer säga när jag berättar att Overeem är min son?”

Ni kanske såg någon slags gala i helgen? Fedor Emelianenko var med i den, och han förlorade. Det är sant. Men efter han förlorat så berättade han via sin översättare att det nu är dags för pension. Ja, den delen är också sann. Men nu när han kommit hem till moder Ryssland igen så ser det ut som han ändrat sig:

“I rushed to declare my retirement. I will fight more. Possibly, I will return to the Heavyweight Grand-Prix. I am capable of having a few more fights. I didn’t make any analysis yet on why I lost. I need to recover, I can’t see very well yet.”

Allt beror väl egentligen på när han kan återvända till sparringen och träningen till 100% nu, men det lär vara någon gång till hösten antagligen. Och att han pratar om att återvända till tungviktsturneringen låter lite konstigt, men då kanske han också syftar på att möta förloraren av Fabricio Werdum vs Alistair Overeem som Strikeforces VD Scott Coker pratade om tidigare.

Oavsett så är det här förstås ganska glada nyheter. Vi bör kunna se honom tillbaka i någon bur till sensommaren eller början av hösten. Och den största bonusen av allt är att han säkerligen kommer att ha en sjörövarlapp för ögat vilket gör att han kommer se hur tuff ut som helst under den närmaste framtiden.

Tack till Axel och Pisshatt för tipset.

Vem kliver iväg med bältet runt midjan på UFC 148: Silva vs Sonnen 2?

  • Anderson Silva (62%, 751 Votes)
  • Chael Sonnen (38%, 465 Votes)

Totalt antal röster: 1,216

Loading ... Loading ...

Kategorier
Strikeforce
45 Kommentarer

Svara