Scott Coker annonserar matcher till höger och vänster


“…och så lovar jag Pringles till alla. Och han som sitter bakom mig ska ge fotmassager.”

Ok, han kanske inte riktigt annonserade dom. Det var snarare så att han arbetar på att försöka boka dessa matcher ifall ni är intresserade av att se dom efter han annonserat dom. Så säg till vad ni vill nu. Det här är Cokers personliga plan:

Shinya Aoki vs. Gilbert Melendez
Årets lättviktsmatchen. Aoki är Dreams lättviktsmästare, Melendez är Strikeforce lättviktsmästare. Coker är övertygad om att den här matchen kommer att hända innan sommaren, och då under Strikeforces banner i en bur.

Bobby Lashley vs. Brett Rogers
Omfg.

Nick Diaz vs. Hayoto Sakurai
De flesta trodde att det skulle bli Jay Hieron som skulle få första chansen på Diaz nytagna guldbälte. Men Coker har siktet inställt på Sakurai istället. Detta är möjligen då Hierons sista match på hans kontrakt var i helgen och det är inte säkert att han skriver ett nytt. Sakurai däremot är fast i Dream, och eftersom Dream och Strikeforce samarbetar så är det här en match som kan bli en möjlighet.

Cris Cyborg vs. Erin Toughill
Erin Toughill är inte bara tuff, som hennes efternamn föreslår, utan hon sitter även inne med ett rätt trevligt MMA-rekord. 10-2-1 står det innan Cyborg har blivit lössläppt. Men om Erin inte klarar av det här, vad är härnäst för Cyborg?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Strikeforce
38 Kommentarer

Svara