Strikeforces VD Scott Coker: Vi har skrivit kontrakt med Fabricio Werdum

scott_coker
Jag skulle lätt kunna ta Fedors Wamma-bälte, kolla bara på min guard!

MMA Fanhouse har lyckats fånga upp Strikeforces VD Scott Coker och ställt honom flertalet frågor i en intervju. De koncentrerar sig självklart mest på det senaste Strikeforce-eventet där Frank Shamrock och Nick Diaz höll i huvudeventet.

De lyckas även klämma fram att Strikeforce nu till slut skrivit ett kontrakt med Fabricio Werdum.

“Har ni precis skrivit ett kontrakt med Fabricio Werdum?”
“Ja.”

Ni ser, vi ljög inte. Han sa förstås inte bara ja utan fortsatte med lite information om Alistair Overeem också. Overeem håller för närvarande tungviktstiteln hos Strikeforce och har sen han fick tag på den i november 2007 ännu inte försvarat den. Efter signeringen med Werdum förväntar sig alla självklart att de två ska mötas. Efter citatet vi flikade in ovan så nämner Coker att så är inte nödvändigtvis fallet, Werdum lär få gå någon match för att vänja sig vid Strikeforce-upplägget innan titelmatchen framförs.

Senast Werdum och Overeem möttes visade det sig att Werdum hade bra nypor och satte en kimura på Overeem och säkrade då vinsten. Detta var i Pride under 2006, och vi alla vet att folk utvecklas med åren. En Werdum vs Overeem 2 vore åtminstone för mig en väldigt intressant matchning.

Strikeforce har även en bra relation med Tom Atencio vilket innebär att Overeem möjligen går över till Affliction i form av Fedor Emelianenko vs Alistair Overeem i deras nästa gala.

Det här var för övrigt MMAnytts 900e post. Vem skickar oss en tårta?

Kategorier
Strikeforce
6 Kommentarer

Svara