Victor Cheng får sin motståndare på Strikeforce Challengers

reza_victor

Det har inte hörts så mycket från Victor Cheng sen han antogs hos Strikeforce i maj. Vi tog i början av oktober kontakt med honom och höll i en intervju där det blanda annat kom fram att Cheng äntligen går sin Strikeforce-debut den 6 november.

Ingen motståndare var annonserad vid den tiden och sedan dess har det också varit tyst. Med tanke på att galan nu är mindre än en vecka bort så börjar det också bli ganska tight om tid. Jag skickade därför ett mail till honom i mitten av veckan för att se om någon motståndare var klar eller inte, men jag har tråkigt nog inte fått något svar ännu. Han lär ha fullt upp med att träna inför den stundande galan.

Men idag annonserades Chengs motståndare ut och det innebär att matchen blir av ändå. Nästa fredag kommer han att möta Wayne Phillips i en match som med största sannolikhet hamnar på det preliminära kortet. Phillips sitter hemma med ett rekord på 3-3. Han har just nu en förluststreak på tre matcher där samtliga kommit på enhälliga domarbeslut. Mycket mer information om Phillips har vi tyvärr inte, men svarar Cheng på mitt mail så ska jag försöka få ut lite mer.

Kategorier
Strikeforce
2 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...