Daki Savic proffsdebut på Superior Challenge 13 var aprilskämt

Igår kom nyheten att Superior Challenge’s eventkoordinator Daki Savic ska begå proffsdebut på Superior Challenge 13 i Norrköping den första oktober. Men det var bara ett aprilskämt.

Superior Challenge kom igår med nyheten att deras eventkoordinator Daki Savic skulle göra debut på Superior Challenge 13 i Norrköping den första oktober. Han har som amatör vunnit sex matcher och förlorat tre. Men allt detta var bara ett av alla aprilskämt som man kunde läsa om igår. Detta skriver Superior Challenge i ett pressmeddelande:

Tack till alla som stöttat Daki Savic i hans påhittade proffsdebut på Superior Challenge 13 – Norrköping den 1:a oktober 2016. Alla ni som hade velat se honom gå match måste vi tyvärr göra besvikna och meddela att det var ett aprilskämt dagen till ära. Vem vet, en dag kanske det blir verklighet. Men tills dess får ni nöja er med att se honom kring evenemanget som eventkoordinator eller lyssna på hans podcast (https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2). Vi ses i Stadium Arena den 1:a oktober.

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
NyheterSuperior Challengez-Senaste Nytt
6 Kommentarer
 • Profilbild på Daniel
  Danne
  2 april 2016 at 12:58

  Den lilla nyhet gick som tur var mig förbi, möjligtvis den lilla skara anhängare till sueprior challenge som blev besvikna. Tråkigt dock, skulle behövas fler juggar i mma.

 • Metallica
  2 april 2016 at 01:21

  Oj, jaha eee, ok.

 • Profilbild på Lallarn
  Lallarn
  2 april 2016 at 02:01

  Genialt! Tror de flesta som läste nyheten verkligen trodde att han skulle göra sin proffsdebut. Mindre genialt när de flesta inte har någon som helst aning om vem snubben är…

 • Svara