MMAnytt vinner pris

MMAnytt är sedan tidigare mediapartner med Superior Challenge och en del av er kanske minns att vi hade en länk uppe där man kunde klicka för att köpa sin biljett? Man fick sin biljett lite billigare och de flesta större svenska sidorna som täcker MMA var med i en liten tävling angående vems läsare som köpte flest biljetter. Som ni förstår av rubriken ovan så blev det MMAnytt som vann och ni läsare köpte flest biljetter till Superior Challenge 6.

MMAnytt vinner reklam på kommande gala och det är aldrig fel förstås att etablera oss ännu mer i Sverige och fördjupa vårt samarbete med Superior Challenge. Den kommande galan, nr 7 i ordningen, ser ut att bli riktigt intressant. Vi på MMAnytt deltog igår på en fest som Superior Challenge hade.  Ryktena och snacket gick förstås om olika matcher en del skämtade om att det var bäst att vara tyst då vi fanns på plats.

Det ser ut som att det blir en intressant gala verkligen. Målet är att få dit Joachim Hansen igen som då kommer möta Jameel “The Real Deal” Massouh. Babak på Superior Challenge har också gått ut med att om Reza Madadi går match på kommande galan så kommer han få gå en titelmatch i lättviktsklassen.

Not: okej, vi fick inte den där pokalen ovan, men så fantiserar jag att en Superior Challenge-pokal skulle se ut…

Kategorier
Superior Challenge
12 Kommentarer

Svara