“Pretty Boy” klar för Superior Challenge 20!

✅ Kan superfighten äntligen bli av?

Den 31 augusti går Västeråsstjärnan Robin Roos, 24, huvudmatch på Fight Club Rush 5.

Nu vet vi även var och när han kommer fightas därefter. “Pretty Boy” är nämligen den senaste att bekräftas för Superior Challenge 20, som äger rum i samband med Fitnessfestivalen i Stockholm den sjunde december.

View this post on Instagram

@robinprettyboyroos ready for @superiorchallenge Challenge 20 – @fitnessfestivalen. Book your tickets at 👉🏼superiorchallenge.com🤳🏼 (LINK IN BIO) 🎟🎟🎟🎟🎟🎟🎟🎟🎟 @fitnessfestivalen @viaplaysverige @viaplay_mma @viaplaysportse @viaplaynorge @viaplaydanmark @viaplaysuomi @viaplaysportdk @tv10sverige @fitetv @becomeanathlete.se @spitfiresthlm @jabb.se @stockholmsmassan #SuperiorChallenge #SC20 #Fitnessfestivalen #Stockholmsmässan #MMA #Viaplay #TV10 #FiteTV #Jabb #BecomeanAthlete #Spitfire #HagaHealthClub #RoyalPark #Fighter #Fighting #MMAgala #live #Event #svenskMMA #SwedishMMA #Sweden #Stockholm #SuperiorMMA

A post shared by SuperiorChallenge (@superiorchallenge) on

Roos, tidigare svensk mästare och landslagsman i A-klass, står i skrivande stund med två segrar och en förlust som MMA-proffs. Han har tidigare gått en match i Superior Challenge, där han besegrade Jeanpier Basuri via teknisk knockout då Basuris hörna stoppade fighten efter två spännande ronder.

Robin Roos vs. Adam Westlund?

Gävletalangen Adam Westlund blev nyligen det första namnet att avslöjas för matchkortet på Superior Challenge 20. Betyder det här att den uppmärksammade superfighten mellan Roos och Westlund äntligen kommer bli av? Det återstår att se.

I dagsläget vet vi helt enkelt att de båda planeras gå match på samma gala. Vi vet också att de två har bokats mot varandra upprepade gånger, att många svenska fans vill se dem mötas och att det finns en viss rivalitet mellan deras team.

Westlunds team har varit tydliga med att man vill få till mötet en gång för alla – denna gång i Nordens största MMA-organisation. Roos team ville senast boka matchen i FCR, men har inte uttalat sig om hur man ställer sig till att mötas i Superior Challenge istället.


LÄS MER: Robin Roos om Adam Westlund och rivalklubben: “Löjligt”

LÄS OCKSÅ: Gymkriget fortsätter – svarar efter syrliga hånet: “Han ljuger!”


Superior Challenge 20: Uppdaterat matchkort

Superior Challenge 20 går av stapeln i Victoriahallen, precis intill Stockholmsmässan i Älvsjö där Fitnessfestivalen äger rum. Roos är det tredje namnet som släppts Kolla in det uppdaterade matchkortet nedan!

 • Adam Westlund vs. TBA
 • Marthin Hamlet vs. TBA
 • Robin Roos vs. TBA

RELATERAT: De har banat vägen för sporten i Sverige: “Vi älskar MMA”


För mer information om Superior Challenge 20, gå till superiorchallenge.com och håll förstås utkik här på MMAnytt.se för de senaste nyheterna!

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Robin RoosSenaste NyttSuperior Challenge

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...