SC 6: Jean Silva ersätter David Baron, och Bobby Danger hoppar av

Reza “Maddog” Madadi har inge vidare tur med sina motståndare. Vid Superior Challenge 4 skulle han ha mött Mindaugas Smirnovas, men när han var ute på en joggingtur precis innan invägningen så ramlade han och bröt lillfingret. Han fick så klart inte godkänt för att gå en match då och var tvungen att ersättas. Men Superior lyckades hitta en ersättar med så kort varsel ändå.

Denna gång har de “hela” 2 veckor på sig, då Maddogs inplanerade motståndare David Baron skadat sig under ett träningspass och tvingats hoppa av. In stiger istället Jean Silva som ersätter Baron för matchen mot lättviktstiteln.

Denna brasilianare introducerades till Judo via sin pappa som tio åring. Därefter upptäckte han Capoeira och började så småningom även med Brasiliansk Jiu-Jitsu. Till slut, precis som så många andra fighters som strävar efter utveckling, började han med MMA och idag har han svart bälte i både Judo och BJJ. Han tränar hos det legendariska Chute Box och har sedan sin inofficiella start 1999 hunnit med att sätta att matchrekord på 17-11-3, 1 och har hållit i titlar som British MMA Champion, Extreme Force Champion och Cage Rage Lightweight Champion.

En tråkig nyhet på Superior Challenge är dock att Bobby “Danger” Rehman har hoppat av galan. Han meddelade via sin blogg idag att han åkt på en långvarig lunginflammation och blivit beordrad av doktorer att inte träna hårt. Vilket förstås innebär att han inte kommer kunna bli godkänd i läkarundersökningen för en match. Huruvida han kommer bli ersatt av en annan motståndare eller om matchen mot Hector Ramirez blir inställd är för tillfället oklart.

Uppdatering: Vi har bekräftat att Bobby vs Hector är inställd.

Tack till Kenny Starfighter för tipset om Bobby.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Superior Challenge
8 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...