Simon Sköld vs Dennis Olofsson bokad på Superior Challenge 8 i Malmö

Superior Challenge 8 har fått en till fjäderviktsmatch placerad på matchkortet. Det är Simon Sköld som kommer att möta Dennis Olofsson på galan de kommer att hålla i Malmö den 6 oktober, meddelar organisationen idag.

Simon Sköld gjorde Med en gedigen bakgrund inom karate och jiu-jitsu MMA-debut på Superior Challenge 6 efter att ha tagit sig till final i Kimura Talents första säsong. Väl där förlorade han via en TKO i den tredje ronden, men fortsatte ändå sin karriär. Han har sedan sin debut hunnit med totalt fyra matcher, uppdelat på en vinst och tre förluster.

På Superior Challenge 8 ställs han mot Pancrase-fightern Olofsson som dök upp i MMAnytts Studio MMA för ett par veckor sedan, kommer att göra sin professionella MMA-debut på galan. Han har en bakgrund inom Boxning och Mauy Thai där han även har varit aktiv som tävlande inom båda disciplinerna. Efter ett antal års träning med Omar Bouiche provade han på att tävla inom Shootfighting och amatör MMA. Han tränar han dagligen med tävlingsgruppen i Pancrase har nu åkt till USA för att förbereda sig för sin professionella MMA debut.

De båda kommer att kliva in i ett matchkort som ser ut på följande sätt.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Superior Challenge

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
9 Kommentarer
 • Zack Elzein
  4 July 2012 at 08:08

  hur mycket tjänar man om man vinner på den galan?

  • Martin Johansson
   4 July 2012 at 08:45

   Vad jag vet så har inga löner presenterats från galan. Bästa förslaget är att maila, eller på något annat sätt, ta kontakt med någon fighter.

 • Owe Andersson
  4 July 2012 at 09:57

  Sicken j-a C-gala detta verkar bli. So far inget som får mig att köpa biljett!

 • Max månsson
  5 July 2012 at 01:59

  Första riktigt stora galan i Skåne och bara skit presenterat. Om inte Svensson, Nilsson eller åtminstone Akhtar presenteras som lokala dragplåster tänker inte jag betala för att se detta. SC ser ut att placera sig som nr 2 eller 3 i Sverige. Besviken..

 • Martin Ahlander
  5 July 2012 at 09:50

  So far ett riktigt tråkigt kort men dom har några platser att fylla.

  Några roliga svenska fighters hade varit, Nicholas Musoke, Nicklas Bäckström, Clas Beverlöv, Malik Arash (Han är svensk va), Svensson eller Akhtar.

  Mmanytt tar så klart reda på vad dom tjänar, det är väl därför dom är här. Leta skvaller och fakta till oss svenska mma miffon.? :)

 • Mike_Maniac
  5 July 2012 at 11:06

  Ni som klagar, tycker ni inte att Latifi och Monsson kan bli schysst? Vet inte vad galan kostar, men för den matchen är jag beredd att betala…

  • Martin Ahlander
   5 July 2012 at 04:55

   Word!
   Den matchen är bra men det krävs fler matcher av den kalibern för att man ska resa från sthlm.

 • Max månsson
  5 July 2012 at 11:23

  Latifi-monson är en bra match men resten är väl inte sådär överväldigande? No offense. Men det hade varit kul med en lokal prägel när det äntligen händer något i Skåne. Som ahlander skriver finns det en del namn som hade varit intresserade att se. SC har ju marknadsfört sig som Europas gala nr 1 o fyfan vad trist om dom hade tänkt lägga allt krut på en ända match som trots allt riskerar att bli ett brottarkalas deluxe

 • Malik Arash Mawlayi inbokad i en match på Superior Challenge 8 i Malmö | MMAnytt.se
  9 July 2012 at 01:19

  […] Wojcik vs TBAMatti Mäkelä vs TBARami Aziz vs Michel ErsoyFarshad Farsiani vs Åke BergvallSimon Sköld vs Dennis OlofssonJosef Mohammed vs TBAMalik Arash Mawlayi vs TBAStödj svensk MMA – Köp MMAnytts grymma kläder på […]

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC 27012
  Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
  Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
  Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
  Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
  Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
  Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
  Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...