Sy i sin senaste match på Superior Challenge 12 - som slutade i en tidig vinst via teknisk knockout. Foto: Alex Wayne

Superior Challenge 13 äger rum i Norrköping den nionde april

En av Europas största MMA-organisationer kommer till Norrköping nu i vår för att underhålla lokalborna med den bästa MMA Sverige har att erbjuda. 

Den nionde april är datumet att bocka av i kalendern för Norrköping-bor och för er som planerar att resa till staden för att njuta av Superior Challenge. Med sin 13 gala någonsin intar man nämligen Stadium Arena kommande vår.

Inga matcher har annonserats i dagsläget men mästare, den svenska eliten och en rad lokala fighters utlovas. Superior Challenge senaste gala ägde rum i Malmö och var en stor hit med två titelmatcher och en före detta UFC-fighter på matchkortet.

En sak är säker och det är att Superior Challenge 13 kommer bjuda på underhållning så det skriker om det. Kommer ni vara på plats i Norrköping den nionde april?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
NyheterSenaste NyttSuperior ChallengeZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara