Superior Challenge tecknar avtal med TV10

Superior Challenge går ut med ett pressmeddelande att de har tecknat ett avtal med TV10. Avtalet innebär att Superior Challenge kommer att visas på TV i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

Superior Challenge har idag släppt ett pressmeddelande där det framgår att de tecknat ett avtal med TV10. Galorna kommer numera att visas på TV i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Den första galan som kommer visas är Superior Challenge 12 som var i Malmö 16 Maj.
Superior Challenge 12 kommer att sändas på TV10 lördagen 6 juni med start 22:00.

Babak Ashti, Grundare Superior Group International hade följande att säga om det nya avtalet:

– Vi är glada för att ha slutit detta avtal med TV10. MTG är en bra samarbetspartner för Superior Challenge då de ger oss möjlighet att nå ut till MMA-fans i Norden och runt Östersjön. Detta avtal ger oss möjligheten att fortsätta leverera högkvalitativa MMA-galor som Superior Challenge är känd för.

Matchkortet för Superior Challenge 12 kan du hitta här

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttSuperior Challenge

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Robin
  5 June 2015 at 03:28

  Grymt

 • Lallarn
  5 June 2015 at 08:26

  Riktigt kul att få se lite svensk mma på tv. Välbehövligt för SC lär det också vara.

 • JGB666
  7 June 2015 at 11:58

  Får väl hoppas att planen i framtiden är att visa det live och inte eftersänt flera veckor efteråt. Förstår att SC vill att folk ska köpa biljetter, men det är fan inte roligt att se galorna på tv efter man vet hur matcherna gått.

 • Svara